Памук, напоен с гъст разтвор на амониева селитра във вода и после изсушен.
Аз мисля леко да го модифицирам:
Много амониева селитра в малко вода да стане каша. В кашата и малко брашно. Кашата намазана върху филтърна хартия, после пак филтърна хартия и пак каша. И така няколко слоя да се получи нещо като фафла.Пресоване и сушене на слънце до пълно изпарение на водата. После си режеш парчета от фафлата и в пушалката.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Ето кой не е правил димки от вестници и амониева селитра. Значи, прави се наситен разтвор на амониева селитра във вода. Наситен - значи на дъното, колкото и да бъркаме, остава неразтворена селитра. Поне такива са ми ученическите спомени. В течността се намокрят вестници и се оставят на слънце да изсъхнат. После се навиват на стегнато руло и се омотават с тел. Палиш от единия край и се оттегляш на комфортна дистанция. Изглежда като армейска димка, сериозна пушилка се вдига. За такова нещо ме изгониха от бригада като ученик и ми намалиха поведението - изхитрих се да метна една в щаба по време на заседание, но ме видяли, като суша вестниците предния ден.![]()
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Цоков, ти от где се пръкна. Да не обърка копчетата. Говорим за метод използван в пчеларството, где е тоа спам.![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))