Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 36 от 41 ПърваПърва ... 263435363738 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 351 до 360 от общо 408
    Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията

Ако тук напиша текст, за реклама ли ще се приеме.
    Понякога и антирекламата е реклама та ще черпиш и за двете. Поддръжката ми е скъпа, но харча малко. Ще минеш с една количка и някоя тънка, дълга рибка.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Не за виц, но пак ще си объркал темата.
    Да, как няма да е виц, нали играеш в противниковия отбор. Да виц е, защото ненаядниците ми пикаят на труда. Язък ми за парите, липовите рамки и иноксовата тел.

Това, което за теб е виц, не е от 2010-та чела, а от друг производител преди години. Бях се видял в чудо : не ги градят, където градят, майката не снася в тях и провисват. Слагах и един вертикален тел и пак провисваха. По това я познах рамката и я цъкнах за спомен. Премятана е насам-натам, над 10годни. Вижда се, че не е гледано пило в нея. Почти 250 основи тогава отидоха в стопените разпечатки. Сега пак има към толкова. Чувам, че не купували изрезки, ами как ще купуват, като знаят от какви основи идват.

пп.ще пробваме и вашите.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Пробвай с друга тел. Тая се разтяга като дъвка.
    п.п. Мен от кой отбор ме броиш?

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Пробвай с друга тел. Тая се разтяга като дъвка.
    п.п. Мен от кой отбор ме броиш?
    До колкото съм чувал, телта не носи питата, а само крепи основата, докато се изгради. Справка--див градеж, там няма тел.

Незнам от кой отбор си, но си от тези, които ще минат на обтелване тип-рабица, защото основите са много хубави.
    пп. Рамката, тип -"виц" е със стоманен тел ( за пружини) ф -0.35. Новите са с покалаен ф-0.40 , инокс ф-0.40 на Техтрон и ф-0.45 на Лега. Разлика--никаква.
    Та -какъв тел ще ми препоръчаш.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Аз не съм го мерил моя колко е, но 10 лв струва макарата.Моята плетка не е като твоята.При твоята се вижда силно разхлабване това според мен е че телта ти се разтяга от тежеста.Тоя вертикалния тел мисля , че е било по добре да го пуснеш до долната летва, а не да я вържеш за най долния ред.Тая рамка също си я центрофогирал бая натоварена без да сменяш 2-3 страните да по олекне.Тогава са се изтънили теловете.Познах ли Атанасов?Предлагам ти да смениш плетката ил да пуснеш по още 2 отвесни тела.Няма да мръдне основата ще стане като с твоята рабица.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Тая рамка също си я центрофогирал бая натоварена без да сменяш 2-3 страните да по олекне.Тогава са се изтанили теловете.Познах ли Атанасов?
    Тази рамка изобщо не е влизала в центрофуга. Новите, за които пиша-също. Обтелването го правя по този начин от 1988г. За тела-писах. Всеизвестно е че основи се правят от восък. Да пише някой откъде се взе този восък да обслужи всички програмисти, почващи от -0. За мен е ясно : малко восък + много примеси. Хубави, жълти ментета. Точно на такива случих тази година.

Снимка0524.jpg

приказка.

Да спомена отново, че им ползвам основите от години.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Аз преди използвах основи от Г.Оряховица тая година имаха една партида и малките рамки се свличаха ,после минах на Ловешки те пък взеха че намалиха 2 реда килийки,сега използвам на Матеев и не че го лаская ,но така да градят бързо не бях ги виждал мойте деца.200 рамки изградиха на слънчувката.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Аз преди използвах основи от Г.Оряховица тая година имаха една партида и малките рамки се свличаха ,после минах на Ловешки те пък взеха че намалиха 2 реда килийки,сега използвам на Матеев и не че го лаская ,но така да градят бързо не бях ги виждал мойте деца.200 рамки изградиха на слънчувката.

Минал си се. Гледай, не им се свиди материал.

Снимка0497.jpg

Спирам с рекламата.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Две фирми са там.Преди имаха 3 телефонни номера.Виж си личната какво да те правя.Това ми е от личния архив.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Две фирми са там.Преди имаха 3 телефонни номера.Виж си личната какво да те правя.Това ми е от личния архив.
    Да -две, сина наследил бащата и сложил десятката.

Страница 36 от 41 ПърваПърва ... 263435363738 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •