Говорим за нискотемпературно втвърдяване на инвертиран сироп, за да се получат питките, които повечето пчелари слагаме през зимата. Валери Йорданов твърди, че представляват втвърден инвертиран сироп. Какво бяло сладко, какъв бай Тошо!
Говорим за нискотемпературно втвърдяване на инвертиран сироп, за да се получат питките, които повечето пчелари слагаме през зимата. Валери Йорданов твърди, че представляват втвърден инвертиран сироп. Какво бяло сладко, какъв бай Тошо!
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))