Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 408

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Може и да съм ходил на тая Акра, ма сега не помня?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Може и да съм ходил на тая Акра, ма сега не помня?
    Ха ха, забравих, че съпругата беше от него район, а не ти.

Имат бият, а за да имаш трябва да положиш усилия . Незнам колко са им дадени по план, наще по план са около 30 и вече 3та година го преизпълваме (даи боже и тази година)пускаме искане в горското и винаги до сега са ни отпускали още бройки невиждам нищо лошо и ли пък незаконно! Така,че не бързайте да ги съдите имат много хубав район гора царевица вода всичко необходимо за прасетата .

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Никой не ги съди! По-скоро размишляваме, аджаба това хоби или що? Въпроса опира до това, защо излиза ловеца на излет? За да си направи кефа - н`ъл така? Ако целта му е да унищожи повече добитък, та да се сдобие с повече мръвка, ами да си гледа свини в къщи. Чувал съм от познати, били по чужбината, че реките, езерата и там де що може, гъмжи от риба. Не ми се вярва да е защото нямат рибари. Ама рибари, които си правят кефа и после пускат рибата да живурка, а не да си пълнят кесиите от нерегламентиран улов.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Никой не ги съди! По-скоро размишляваме, аджаба това хоби или що? Въпроса опира до това, защо излиза ловеца на излет? За да си направи кефа - н`ъл така? Ако целта му е да унищожи повече добитък, та да се сдобие с повече мръвка, ами да си гледа свини в къщи. Чувал съм от познати, били по чужбината, че реките, езерата и там де що може, гъмжи от риба. Не ми се вярва да е защото нямат рибари. Ама рибари, които си правят кефа и после пускат рибата да живурка, а не да си пълнят кесиите от нерегламентиран улов.

Рибата няма рога и зъби.То ние слабо бием, ако знаш какво става в тия часните ловни стопанства беднати е фантазията.Там е на принципа гръмваш плащаш демек колкото по богат си толкова повече гърмиш.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Рибата няма рога и зъби.То ние слабо бием, ако знаш какво става в тия часните ловни стопанства беднати е фантазията.Там е на принципа гръмваш плащаш демек колкото по богат си толкова повече гърмиш.
    В грешка си с информацията, относно ловните стопанства. Аз, въпреки, че не съм ловджия, имам възможността да обикалям из такива. Добитъка си пасе на воля и си го наблюдавам с просто око. Там си е точно за кефа - плащаш и гърмиш, палиш колата и си отиваш с празен багажник. Ако искаш, ми ела на гости, но без пушка. Ще те съпроводя, да се насладиш - елени, зубри и т.н.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Вчера пак ме споходи слуката.Този път майка 100-120кг.

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.01.2016
    Пчеларски район
    Павликени
    От толкова много мръвка внимавай да не се разболееш от подагра.Подхвърли някой суджук и на съфорумците си,че сме заслабнали нещо.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    То от това кифтета стават ли?

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    https://m.facebook.com/groups/262826...&ref=bookmarks
    Колега от съседната дружинка.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •