Може и да съм ходил на тая Акра, ма сега не помня?
Може и да съм ходил на тая Акра, ма сега не помня?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Имат бият, а за да имаш трябва да положиш усилия . Незнам колко са им дадени по план, наще по план са около 30 и вече 3та година го преизпълваме (даи боже и тази година)пускаме искане в горското и винаги до сега са ни отпускали още бройки невиждам нищо лошо и ли пък незаконно! Така,че не бързайте да ги съдите имат много хубав район гора царевица вода всичко необходимо за прасетата .
Никой не ги съди! По-скоро размишляваме, аджаба това хоби или що? Въпроса опира до това, защо излиза ловеца на излет? За да си направи кефа - н`ъл така? Ако целта му е да унищожи повече добитък, та да се сдобие с повече мръвка, ами да си гледа свини в къщи. Чувал съм от познати, били по чужбината, че реките, езерата и там де що може, гъмжи от риба. Не ми се вярва да е защото нямат рибари. Ама рибари, които си правят кефа и после пускат рибата да живурка, а не да си пълнят кесиите от нерегламентиран улов.
В грешка си с информацията, относно ловните стопанства. Аз, въпреки, че не съм ловджия, имам възможността да обикалям из такива. Добитъка си пасе на воля и си го наблюдавам с просто око. Там си е точно за кефа - плащаш и гърмиш, палиш колата и си отиваш с празен багажник.Ако искаш, ми ела на гости, но без пушка. Ще те съпроводя, да се насладиш - елени, зубри и т.н.
Вчера пак ме споходи слуката.Този път майка 100-120кг.
От толкова много мръвка внимавай да не се разболееш от подагра.Подхвърли някой суджук и на съфорумците си,че сме заслабнали нещо.
То от това кифтета стават ли?![]()
https://m.facebook.com/groups/262826...&ref=bookmarks
Колега от съседната дружинка.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))