Гогол така е в България.Когато пишеш вярно и любезно си лалугер , когато не спазваш никакви норми си скункс.
пп.Само забележи къде слагам запетаята вече.Има хора с висше образование те не го правят така.![]()
Гогол така е в България.Когато пишеш вярно и любезно си лалугер , когато не спазваш никакви норми си скункс.
пп.Само забележи къде слагам запетаята вече.Има хора с висше образование те не го правят така.![]()
Данчо,помагам винаги когато мога и съм сигурен в това което пиша като съвет. Независимо,че някои искат да прокарат тезата ,че пиша след като съм употребил достатъчно количество твърдо гориво.
Ти ми благодариш,а аз отново ще ти се извиня защото ще използвам твоя пост за да попитам психолога на форума и познавача на употребилите алкохол–на колко ракии съм сега о.оооо,ювиги Цветков?// Ще питам докато ми отговориш./
Данчо,пак ме извини,моля те!
А май ще се ходи на протест.![]()
Аз понеже се чудих да не сбъркам и слагах интервал и на двете места.Между другото той тая вечер не се е обаждал.![]()
Слънчо , защо мислиш така ?
Хайде един поздрав за тайфата . https://www.youtube.com/watch?v=8ffpXFT7qvM
В момента има 11 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 11 гост (и))