Цитат Първоначално публикувано от nikawr Виж публикацията
Субсидии, аз съм за ако се дават на всички регистрирани пчелини, на брой жив кошер март месец. Иначе съм против ако са само за някой, дори и за процент смъртност съм против. Реално контрола на държавата във нашия сектор е сведен до рушвета на чиновника, без значение по коя програма е и затова целия сектор е на това дередже. Демек, каквито хората такава е и държавата! Не виждам въобще що се дърлите, за био, субсидии, демаксимус, де минимус и т.н. простотии?
А колкото за след 2020, не се тревожете, ще измислят нови врътки, оп програми, и както се казва, дето е текло, пак ще тече...
Колега nikawar,

Аз като гражданин на тази държава се чувствам обиден от Вашия пост "...Демек, каквито хората такава е и държавата..."

Първо - ДЕМЕК е стара Българска дума или остатък от някакво чуждо влияние.
Второ - Аз не изпитвам и не усещан никаква принадлежност към управляващите ни политици, държавни и общински служител и за това ми е обидно, че ме поставяте под общ знаменател.

Може ли да ни споделите, Вие какво се опитахте да промените и отстоявате ли гражданската си позиция, винаги и когато трябва, за да промените текущото състояние.

...Мислят ли уважаваните модератори, че би било интересно да се пусне тема от сорта "Устояване на гражданска позиция и изразяване на недоволство", за да видим, кой къде се намира и достойни ли сме да се наречем БЪЛГАРИ (все пак след 2 дни имаме Национален празник).