Не се занимавай с тая Делиция. Поне за сега. Ще направиш някой сакатлък. Нареждаш магазините един върху друг а питите вътре слагаш по-малко. Примерно ако магазина е десетак слагаш 6 пити, ако е 12р слагаш 8-9. Отдолу и отгоре слагаш мрежа. Сега вече има и метална мрежа за комарници в железариите.
Приемам предложението ти колега.Отсега нататък винаги ще има човеченце щом се шегувам.
Не мисля като теб,че имам голям брой фенове.А и всички са умни момчета и много добре схващат иронията която лъха от думите в изреченията.Но виж,злоезичници чакащи на гюме край блатото като някои Батенца от тук,се намират.
Аз не съм Бати на никого от този форум.Колега–да,с малки изключения.
Колега Валентин,гледал ли си фантастиката Пришълеца? Ще се получи абсолютно същата картинка–паяжини,гадини на малкия и големия молец,изпражнения на тези гадини и накрая–унищожени пити.
Не може да направи сакатлък. Прекалено преекспонирате нещата всички.Слагаш хаповете в комините,покриваш отгоре да няма разсейване.На 10 корпуса –2 хапа са много.Отделянето на отровния газ започва на 20–40 секунда,ако има влага в помещението за фумигиране.А то винаги има.Затваряш вратата и след 10 –11 дена спокойно влизаш в това помещение.Всичко в него е заупокойно мъртво.
В Агро аптеките,под масата..А иначе,на зърнарите го дават с чувалите безпроблемно.
Не би трябвало. Токсинът е газ /РН3/ и не може да кондензира върху повърхности, нито да се разтвори във восъка. Дали може да реагира с него и да се образува някакво ново съединение, това не знам. Остатъчния продукт на препарата е AL(OH)3, безвреден прах. Никъде не срещнах да пише за остатъчни количества от нещо след добро проветряване.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Много е силно това не ми се верва да не остава във восъка защото до сега не съм си правил анализ там.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))