Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 18 от 27 ПърваПърва ... 81617181920 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 171 до 180 от общо 262
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    И аз съм на такова, слагам го, както са корпусите с питите "на комин". Пазете се, силна отрова при вдишване. Трепе всичко наред. Дръжте шишето с хапчетата здраво затворено, ако влиза въздух /той съдържа влага, която отключва реакцията/, първо ще ви трови, после нищо няма да остане от препарата.
    Препарата Делиция от къде да си го купя

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от nikolai_kn1979 Виж публикацията
    Препарата Делиция от къде да си го купя
    Не се занимавай с тая Делиция. Поне за сега. Ще направиш някой сакатлък. Нареждаш магазините един върху друг а питите вътре слагаш по-малко. Примерно ако магазина е десетак слагаш 6 пити, ако е 12р слагаш 8-9. Отдолу и отгоре слагаш мрежа. Сега вече има и метална мрежа за комарници в железариите.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Не се занимавай с тая Делиция. Поне за сега. Ще направиш някой сакатлък. Нареждаш магазините един върху друг а питите вътре слагаш по-малко. Примерно ако магазина е десетак слагаш 6 пити, ако е 12р слагаш 8-9. Отдолу и отгоре слагаш мрежа. Сега вече има и метална мрежа за комарници в железариите.
    А яйцата които са вече вътре?

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    А яйцата които са вече вътре?
    Ми може да сложи препарата който Рости ползва. Мисълта ми е, че Делиция е много отровно вещество и опасно. Да не се хвърля на него само щото го пишат по сайтовете.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    Бати Гоголе, броят на феновете ти във форума е забележително голям, но е възможно някои от тях да не познават в детайли чувството ти за хумор. Башка па ако се случи и някой млад аджамия и ще вземе да прилага думите ти едно към едно /все едно чете от учебника/ и тя белята станала. Позволи ми да ти предложа в такива случаи да слагаш някое усмихнато човече накрая
    Приемам предложението ти колега.Отсега нататък винаги ще има човеченце щом се шегувам.
    Не мисля като теб,че имам голям брой фенове.А и всички са умни момчета и много добре схващат иронията която лъха от думите в изреченията.Но виж,злоезичници чакащи на гюме край блатото като някои Батенца от тук,се намират.
    Аз не съм Бати на никого от този форум.Колега–да,с малки изключения.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Колега Валентин,гледал ли си фантастиката Пришълеца? Ще се получи абсолютно същата картинка–паяжини,гадини на малкия и големия молец,изпражнения на тези гадини и накрая–унищожени пити.
    Не може да направи сакатлък. Прекалено преекспонирате нещата всички.Слагаш хаповете в комините,покриваш отгоре да няма разсейване.На 10 корпуса –2 хапа са много.Отделянето на отровния газ започва на 20–40 секунда,ако има влага в помещението за фумигиране.А то винаги има.Затваряш вратата и след 10 –11 дена спокойно влизаш в това помещение.Всичко в него е заупокойно мъртво.
    В Агро аптеките,под масата..А иначе,на зърнарите го дават с чувалите безпроблемно.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Ми може да сложи препарата който Рости ползва. Мисълта ми е, че Делиция е много отровно вещество и опасно. Да не се хвърля на него само щото го пишат по сайтовете.

А колко по лесно било да отдеш до джъмбо и да си купиш лавандула за пепелник/нема 2лв шише/ или да си посееш лофант и да му ползваш стъблата.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Колега Валентин,гледал ли си фантастиката Пришълеца? Ще се получи абсолютно същата картинка–паяжини,гадини на малкия и големия молец,изпражнения на тези гадини и накрая–унищожени пити.
    Не може да направи сакатлък. Прекалено преекспонирате нещата всички.Слагаш хаповете в комините,покриваш отгоре да няма разсейване.На 10 корпуса –2 хапа са много.Отделянето на отровния газ започва на 20–40 секунда,ако има влага в помещението за фумигиране.А то винаги има.Затваряш вратата и след 10 –11 дена спокойно влизаш в това помещение.Всичко в него е заупокойно мъртво.
    В Агро аптеките,под масата..А иначе,на зърнарите го дават с чувалите безпроблемно.

Хапа помага и за мишки но 15 дена.Но да ли не остава във восъка остатъчно като онова дето се дава профилактично есента за 3лв от аптеката.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Хапа помага и за мишки но 15 дена.Но да ли не остава във восъка остатъчно като онова дето се дава профилактично есента за 3лв от аптеката.
    Не би трябвало. Токсинът е газ /РН3/ и не може да кондензира върху повърхности, нито да се разтвори във восъка. Дали може да реагира с него и да се образува някакво ново съединение, това не знам. Остатъчния продукт на препарата е AL(OH)3, безвреден прах. Никъде не срещнах да пише за остатъчни количества от нещо след добро проветряване.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Много е силно това не ми се верва да не остава във восъка защото до сега не съм си правил анализ там.

Страница 18 от 27 ПърваПърва ... 81617181920 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •