Забелязвате ли огромна инвазия на восъчни молци тази година?
При мен е ад. Толкова молец не съм виждал. Атакува дори третирани пити. Днес намерих ларви в троптина прибрана в много старателно. Говорих с двама колеги и при тях е така.
Забелязвате ли огромна инвазия на восъчни молци тази година?
При мен е ад. Толкова молец не съм виждал. Атакува дори третирани пити. Днес намерих ларви в троптина прибрана в много старателно. Говорих с двама колеги и при тях е така.
Не е тайна "В 401". Ползвам го само в краен случай ако няма възможност да върна на кошерите някой корпус. Скъпо и тази година неефективно.
Колеги ако някой е ползвал мравчена киселина против молеца нека да сподели
Аз също ползвам мравчена 85% срещу молеца,напоявам дамски превръзки с нея,корпусите на комин добре уплътнени отгоре и отдолу и превръзката върху най горния корпус,всяка седмица превръзките трябва да се дозареждат понеже мравчената се изпарява бързо,сумати литри заминаха тази година,молеца е в огромни количества там където съм пропуснал да сложа Мк.
Много е силно това не ми се верва да не остава във восъка защото до сега не съм си правил анализ там.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))