Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
Силни аргументи, почти необорими! Няма мои или на Матеев номера! Така се води разговор по такава тема - теза срещу теза, аргументи срещу насрещни такива. Останалото е "Дрън-дрън ерина!". Когато говорим за конкретни неща - например какъв да е генератора на ток за лепене на основи аз говоря с цифри и сметки.
Да моята работа е пред компа и апаратурата. Компа ми е първия помощник и винаги ми е на една ръка разстояние. Странно е друго - ти, който трябва да си на пчелина реагираш на минутата. Тоест и ти си пред компа. Интересно тогава ти какво работиш? Това, което аз правя го показвам и продавам. Ти какво продаваш?
Ха...ха. Интересени въпроси. Аз работя като стоя. Това ми е работата. Да стоя. В момента съм си вдигнал краката височко и си комуникирам с теб. С компа, телефона, които са ми винаги под ръка и затова мога да ти отговарям на секундата. С часове. Дал Господ техника. Та работата ми е да си клатя краката. А що се отнася до аргументи, тези то ги развивам с такива хора които действат по тях, а не с такива които само искат да показват, че са от висока класа, но само на приказки. Ето защо младите мразят възрастните. Докато са на работата само им се пречкат, заемат им местата, мрънкат. То няма спирка. Все те знаят всичко. Ето и тук. Аз боравя с цифри, сметки. През дед.....перото на шапката ми е с какво боравиш. Аз да не съм паднал от Марс, другите да не са диваци. Хайде спри се малко, че да видим и другите какво знаят, могат. А защо не съм на пчелина? Аз не съм пчелар. Това ми е хоби. Е, в по - големи мащаби. А и съм и добър в това си хоби. Повече ги гледам отколкото да ги отглеждам. Офффф. *що ли ти обръщам внимание? Вече се замислям за енергиен вампиризъм.