Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    И как стигна изведнъж до този, противоречащ на всичките ти досегашни приказки извод?

За оценките не се притеснявай! Нещо не те видях онзи ден на конференцията между поканените да си представят продуктите.
    А ако АПИС стане, представянето и ще е в Брюксел. Бъди сигурен!
    К'во да правя там? Аз за разлика от теб не чакам на подаяния от Европата, а съм запретнал ръкави и действам (работя). Както ти казах, сега съм на релакс и си чеша крастата с теб, инак не бих ти отделил от скъпоценното си време, да влизам в такава полемика и то с човек, който не прави нищо друго освен да изпълнява заръките на докторите - раздвижване на ставите по горните крайници.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    К'во да правя там? Аз за разлика от теб не чакам на подаяния от Европата, а съм запретнал ръкави и действам (работя). Както ти казах, сега съм на релакс и си чеша крастата с теб, инак не бих ти отделил от скъпоценното си време, да влизам в такава полемика и то с човек, който не прави нищо друго освен да изпълнява заръките на докторите - раздвижване на ставите по горните крайници.
    И не прекалявай с вонещата вода, особено когато попада върху главата. Има обратен ефект.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 13 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 13 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •