Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Ние можем да си мислим каквото искаме, но да коментираме какво си мислим ще е като в приказката за нероден Петко.
    Ти може да си мислиш защото просто без да искаш воден от това да си вещ във всяко нещо, навлезе в материя която не разбираш, но аз не си мисля, а казвам как стоят нещата около маслата защото съм малко на ти с тях. Няма да ги повтарям пак.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Ти може да си мислиш защото просто без да искаш воден от това да си вещ във всяко нещо, навлезе в материя която не разбираш, но аз не си мисля, а казвам как стоят нещата около маслата защото съм малко на ти с тях. Няма да ги повтарям пак.
    И като разбираш защо не кажеш какво е съотношението на маслата към разтворителя?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    И като разбираш защо не кажеш какво е съотношението на маслата към разтворителя?
    В интернет го има, а ако го няма значи има някаква тайна. А и май не четеш. Горе казах някакви неща, но кой да ги прочете?

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    В интернет го има, а ако го няма значи има някаква тайна. А и май не четеш. Горе казах някакви неща, но кой да ги прочете?
    Е то стана "дявол на магаре"! Хем твърдиш, че си навътре в нещата, знаеш какво е направил човека, на базата на това си "знание" правиш кардинални изводи, хем казваш, че видите ли другите хал хабер си нямат от нещата, хем нямаш отговор на нито един конкретен въпрос и пращаш нас "незнаещите" да си търсим отговорите в Интернет. А после ще се окаже, че не сме чели на правилното място!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 15 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 15 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •