Мярка 6.3 няма общо с НПП прием 2017. По НПП вървиш година за година и админисрирането на мярката става в рамките на годината, тъй като се отчита изпълнението на бюджета за текущата година и досега винаги сроковете по НПП са спазвани. За разлика от НПП обработката на проектите по мерките 6.3 и преди това по мярка 6.1 стават по бавно поради големия брой проекти които се подават, различни направления в различните проекти. В процеса на обработка възникват казуси на които следва да се даде адекватен отговор от компетентните отдели и дирекции. Възникват ситуации които забавят цялостния процес и куп обективни и субективни фактори. Ако имаш желание на страницата на ДФЗ има диаграма даваща представа за структурата на ДФЗ. Така че не смесвайте направленията схемите и мерките администрирани от ДФЗ в един кюп.
Предполагам че донякъде съм успял да ви помогна.
Здравейте, как точно се казва курса 30ч, за пчеларската програма? Благодаря!
Здравейте, одобрен съм за лекарства и анализ на меда, и ми преведоха сума, но много малка, от ДФЗ ми казаха че ще преведът още веднъж, че превеждат на два транша. Вярно ли е или ме лъжат?
Този пост е редактиран от go6om; 15.09.2017 в 13:48.
Днес ми проведоха парите по ННП.Нямам разминаване в сумите и са върнали цялата сума по договора.
Сърдечно благодаря!
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))