Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 730

Преглед на хибрид режима

Наблюдател
    Регистриран
    12.06.2014
    Пчеларски район
    общ. Чипровци, обл. Мон
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    В договора трябва да ти пише срока.
    ДФЗ и срокове. По 6.3 се кълняха, че за два месеца ще са готови, мина година, а още има хора дето чакат.

Автор
    Регистриран
    18.01.2012
    Пчеларски район
    там край реката
    Цитат Първоначално публикувано от batboby Виж публикацията
    ДФЗ и срокове. По 6.3 се кълняха, че за два месеца ще са готови, мина година, а още има хора дето чакат.
    Мярка 6.3 няма общо с НПП прием 2017. По НПП вървиш година за година и админисрирането на мярката става в рамките на годината, тъй като се отчита изпълнението на бюджета за текущата година и досега винаги сроковете по НПП са спазвани. За разлика от НПП обработката на проектите по мерките 6.3 и преди това по мярка 6.1 стават по бавно поради големия брой проекти които се подават, различни направления в различните проекти. В процеса на обработка възникват казуси на които следва да се даде адекватен отговор от компетентните отдели и дирекции. Възникват ситуации които забавят цялостния процес и куп обективни и субективни фактори. Ако имаш желание на страницата на ДФЗ има диаграма даваща представа за структурата на ДФЗ. Така че не смесвайте направленията схемите и мерките администрирани от ДФЗ в един кюп.
    Предполагам че донякъде съм успял да ви помогна.

Здравейте, как точно се казва курса 30ч, за пчеларската програма? Благодаря!

Здравейте, одобрен съм за лекарства и анализ на меда, и ми преведоха сума, но много малка, от ДФЗ ми казаха че ще преведът още веднъж, че превеждат на два транша. Вярно ли е или ме лъжат?
    Този пост е редактиран от go6om; 15.09.2017 в 13:48.

Автор
    Регистриран
    17.10.2012
    Пчеларски район
    Троян
    Днес ми проведоха парите по ННП.Нямам разминаване в сумите и са върнали цялата сума по договора.

Сърдечно благодаря!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •