Данчо,тъй като си приятел и много харесвам не принудеността на въпросите ти ще се опитам да задоволя любопитството ти.Майката не се задоволява с 1–2 расови самеца.Достига до 9,за да попълни спермотеката си,т.е. семе приемника си.Някъде бях прочел в стара литература,че дори превишават тази бройка.Всичко зависи от обема/вместимостта/ на семе приемника и.Нямаше да ти отговоря,но днес се сблъсках с още едно нещо ,което досега не ми се е случвало.Проверявах единия нук разделен на 4 отделения.Две от майките бяха пронесли и веднага ги пласирах на отводките.Третата бяга по мини питките като бегач на 100 м. и едва я хванах с поглед.Интересното стана при 4–та.Извадих рамчица произволно.Докато я въртях за да видя дали има яйца,наш,та хубавица пропълзя по ръката ми и от лакътя ми/докато се опитвах да я хвана и пусна в секцията и/ излетя.Казах си ,ако се върне–добре,ако не се върне –приобщавам.Разгледах другите питки.2 ПЪЛНИ С ЯЙЦА.А сега де?Къде отиде тази кучка?Седнах до нука и изгубих 2 часа,а може и повече.Върна се в/у рамчетата,поразходи се придружена от свитата си,които я почистиха.Беше се върнала с брачен шлейф.Ха сега,ти ми кажи кой по ред е бил самеца загубил атрибутите си и може да си ги потърси в моя нук?Ей....й,то много дълго се е получило.Трябва да мислим и за хорицата с по –малък капацитет на асимилиране на прочетеното.Спирам.Ако трябва ще дообяснявам.Доволен ли си Данчо?