Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
Ей Атанасов Делтата е убав човек то и ти си такъв само че малко демократ си падаш съдя по постовете не ви познавам физически.
Използвах Бат Пепи като израз на уважение това е снимка Бат 2/спасителят в снега/ на Бат 1 неможах да намеря ама и тая върши работа

П.П.Ама стига спамове че много плява стана та някой трябва да я отсяват от зърното.
Прекалено си толерантен към подобни грешки на природата Адашче,като негово подобие!И погледни кой му благодари?Същото подобие.Защото страхливите използват маши,за да не се опарят.Ама на теб тепърва ти предстои да опознаваш хората.Ти си в подножието на големия баир наречен Живот,а аз съм прехвърлил билото и съм в подножието, но от татък.Какви ли не съм ги срещал.От лице приятни,по–лице приятни,но душите им.............душите им вонят,по лошо и от непрани чорапи,смрад на мърша.Преценяй ги не по това какво ти казват в момента,а по това какво правят като се обърнеш с гръб към тях.Тогава показват истинското си лице/разбира се ако имат такова,обикновено са безлични,амеби./Виждам ,че си прекалено отворен към хората.Притвори едната порта,защото през широко отворената врата влизат всякакви хора.Овсички хора трябва да се научи да да разбереш кои са човеци.Хора много на този свят,но човеците са малко.Това ми го е казал дядо ми,и излезе прав.Казах си само мнението,ти си зрял мъж и сам ще си прецениш.