Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Тъй като аз се припознавам като един от тях, държа да вмъкна. Ти, стига си изказвал мнение като теоритик.
    Теоретика знае защо, но не знае как да го направи. Практика знае как, но не знае защо работи.
    Тъй като аз се припознавам като един от тях, държа да вмъкна. Човека те покани, вдигни си дъртия г.з и върви виж, убеди се сам в някои неизвестни за теб неща. Той е прозорлив и те покани, защото знае, че няма да идеш и ще продължаваш да плещиш глупости.
    От там се връщам току що!
    Тъй като аз се припознавам като един от тях, държа да вмъкна. Подържаш си твоята теза и това си е. Имам наблюдение, че всяка година по това време , започваш да се пъниш и добиваш информация, като например - трябва или не трябва редуктор на центрофугата, заради мощността на електродвигателя .
    Не всяка година по това време, а по всяко време на годината.
    Тъй като аз се припознавам като един от тях, държа да вмъкна. Кажи поне, в крайна сметка до къде стигна с разработките?
    До под крушата. Аз не казвам, а показвам!
    Тъй като аз се припознавам като един от тях, държа да вмъкна. Защото в противен случай ми се струва, че само ползваш наивния пчелар за бюро-справки.
    Браво Кънчо, пак позна!
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    Теоретика знае защо, но не знае как да го направи. Практика знае как, но не знае защо работи.

От там се връщам току що!

Не всяка година по това време, а по всяко време на годината.

До под крушата. Аз не казвам, а показвам!
    Браво Кънчо, пак позна!
    Теодорине, нищо не показваш и в крайна сметка, нищо съществено не казваш. Нали каза, че имаш вече някаква разработка, май ни пързаляш. Ти, след като си толкова учен, поне да беше препрочел туй-онуй и по психология, та да разбереш нещо за интересите на хората, защото пчеларя не го интересува какви сили влияят на меда, за да се изцеди от питата, а как пчелите да му донесът повече от благинката.
    Казваш - връщаш се от там, ама от къде - незнам.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Спкойно аз съм близо до киноцентъра.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Георги 74, малко ще те поправя. Снимката, която показваш е БАТ-М, БАТ модернизиран. При БАТ отзад е каросерийка, а греблото отпред се вдига с въжета. БАТ-2 е с различна кабина, пък и оборудването също е различно.
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •