Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6828

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    При мен предимството е ваденето на меда.
    То това зависи силно от района. Аз съм го правил това което казваш и е така като няма майка в 1вия пчелите вкарват яко мед, но аз го правя това когато няма много паша и не си заслужава.
    А сега наваксаха за 10тина дена и имат най много мед в момента.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    То това зависи силно от района. Аз съм го правил това което казваш и е така като няма майка в 1вия пчелите вкарват яко мед, но аз го правя това когато няма много паша и не си заслужава.
    За това всеки си има глава на раменете. Аз го правя в края на сезона и 20 кила мана си е цифра, така и не ми зимуват изцяло на мана.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията

Има майки които не дават да се вкарва мед доло почистват и я чакат да слезне.Но как казва един колега.,,Ще слезне ама друг път,,.

Потребител
    Регистриран
    08.04.2012
    Пчеларски район
    Елхово
    Нагледал съм се, пък и съм изчел невероятно компетентни мнения в този форум, и все съм се старал да не се конфронтирам със знаещите, обаче вече не се търпи..
    Вие в час ли сте, бря?
    И то, точно в тази тема???
    Не стига, че някои "колеги" акат акъли, за майки, породи и т.н. ами и все знаещи и можещи напътстват начинаещите...
    При това, такива с 10 - 15 години практика? Че и по-малко?
    Пчеларство с книжки на "нам-койси" и с със скафандри не се прави, колеги!
    Теорията е база, но не се ли потиш по 6-7 часа на ден, не трябва да си "капацитет" където и да е, още по-малко във форум за пчеларство.
    Това е гнусно, извинете ме...

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от morriddin Виж публикацията
    Нагледал съм се, пък и съм изчел невероятно компетентни мнения в този форум, и все съм се старал да не се конфронтирам със знаещите, обаче вече не се търпи..
    Вие в час ли сте, бря?
    Аз със сигурност не съм,но и другите според мен не са защото чат пат ми уйдисват на акъля и пишат с мен.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от morriddin Виж публикацията
    Вие в час ли сте, бря?
    И то, точно в тази тема???
    Не стига, че някои "колеги" акат акъли, за майки, породи и т.н. ами и все знаещи и можещи напътстват начинаещите...
    При това, такива с 10 - 15 години практика? Че и по-малко?
    Пчеларство с книжки на "нам-койси" и с със скафандри не се прави, колеги!
    Теорията е база, но не се ли потиш по 6-7 часа на ден, не трябва да си "капацитет" където и да е, още по-малко във форум за пчеларство.
    Това е гнусно, извинете ме...
    Е,те това ми харесва.Само че,ти вече си Черната овца Тук.Грабнаха те.Тук не обичат да им го кажеш директно в очите.Много ги боли.Особено ако им засегнеш личното его на неповторими всезнайковци и Учители.Ако идваш към Ямбол,спри на Бритиш Петролиум за да те почерпя с една/може и повече,ако ти хареса/25–30 годишна грозданка,мое производство.За точни координати –на лични.Да не ти пука,истината е по–важна.Успешен край на сезона Земляк!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •