Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
А при мен(12дб с 3м) запечатват вече третия(горен) магазин. .При това,след акацията оставих сем. да се изроят..Слънчоглед ще има поне още седмица,но не така стоят нещата в пловдивско.
12.3=36.1,800=64,800 кг.мед от кошер.Закръглено –по 65кг. В Булгаристан има толкова официално регистрирани пч.с–ва ,плюс нелегалните които дават повече от 65кг.мед.Така....ааааа,този е закъснял малко,значи другите са сложили и по 4–5 магазина и хайванчетата са ги напълнили и петте.Значи в Булгаристан има еди колко си хиляди тона първо качествен мед.Този мед трябва да се изкупи от мен и останалите в голямата игра на НАЙ–НИСКАТА ЦЕНА.Затова,тъй като има много мед ще ви го изкупя на цена 2.995лв. за килограм букет,монофлорния–по 3.995лв. за килограм.Мана!! Не купувам.Европейците гледат с предубеждение на този мед и въшката която ака сладкия сироп.Ама, ако няма какво да го правите ще ви го купя по 2,10 лв .на кг.за да ви отърва.Тъй,като няма интерес към булг. мед,срока за изкупуване е ограничен–максимум до 30.08.2017Г Бонус–до 09.09. с премия–догодина ще ви потърся и ще купя от вас всичкия мед на същите цени.Гарантирано!!!!
Ако продължавате в същия дух ,да се надскачате,кой колко е по–добър в наслагването на магазини,корпуси и тем подобни,това,от по–горе ще се случи.Може да не са същите цифри,но ще е във наш ущърб.Просто,еуфорията,че тази година има и добро ни кара да си го начукаме сами гвоздея.Мен ,цена и тази година не ме интересува. Меда е продаден. Помислете и тогава пишете,надскочете личното си его, за общото благо.Използвам поста на Ачката за да напиша това,защото много колеги ревяха че не върви годината,а сега е манна небесна.Всички знаем,че форума се посещава от всякакъв род интересуващи се!!!!!!!Това е моето мнение по въпроса,ако някой мисли обратното ,нека го сподели,с доводи.Дано да греша.