Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Мойте селянки па ме изненадаха... У най-голямата жега бачкат на акорд, двата магазина ачик-ачик пълни и аз нали съм добричък им сложих трети, че и четвърти... Ама голем пек беше вчера, изгорях на потник, хахааа. Снощи валя и дай Боже още дъжд, че пак слънчака ше спасява сезона.

П.п. Абе префърлих няколко страници назад по диагонал, тва нали е темата за Северен централен!? Нещо на битак сте го обърнали, я си сторете една тема за празни приказки и там дигайте пушалка колко си искате, опсс, пушилка имам на в пред вид. Па най-добре си погледнете пчелите...
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jordanov Виж публикацията
    П.п. Абе префърлих няколко страници назад по диагонал, тва нали е темата за Северен централен!? Нещо на битак сте го обърнали, я си сторете една тема за празни приказки и там дигайте пушалка колко си искате, опсс, пушилка имам на в пред вид. Па най-добре си погледнете пчелите...
    И тема за празни приказки има, но ред в главите ни няма. Всеки си влиза, пляска си поста където си иска, изказва мисли които и сам той не си ги разбира, граматика на ниво 0 ................и всеки си мисли, че някой трябва да търчи след него и да вкарва ред. Е, няма такъв филм.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    И тема за празни приказки има, но ред в главите ни няма. Всеки си влиза, пляска си поста където си иска, изказва мисли които и сам той не си ги разбира, граматика на ниво 0 ................и всеки си мисли, че някой трябва да търчи след него и да вкарва ред. Е, няма такъв филм.

Не е лесно да си модернизатор.Не знам кога си гледаш пчелите при толкова местене на не граматични постове.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Не е лесно да си модернизатор.Не знам кога си гледаш пчелите при толкова местене на не граматични постове.
    Друмев, теб трябва да те направят модератор. Така и така си по цял ден в форума, поне да вършиш някаква работа .

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Друмев, теб трябва да те направят модератор. Така и така си по цял ден в форума, поне да вършиш някаква работа .

Не желая.Сега хората ми се смея,а като стана ще ме оплюват.Така съм си добре.И не е вярно ,че невърша никаква работа.Колко работа създавам не е истина.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Не желая.Сега хората ми се смея,а като стана ще ме оплюват.Така съм си добре.
    Пак се връщаме в началото.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Пак се връщаме в началото.
    Ти лии, лисугер си ти!

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Какъв модератор? Ний го гласяхме за президент, ама той не ръчи - уплаши са.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Не съм се уплашил,ами няма после да ви познавам.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Не съм се уплашил,ами няма после да ви познавам.
    Ний нали щете познаваме и ще викаме на децата "Видите ли тоя на телевизора, к`ъв цървул беше, а ние човек го направихме и сега президент стана"

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •