Я пак да питам: каква е разликата между хромникелова тел и тел INOX ?
Я пак да питам: каква е разликата между хромникелова тел и тел INOX ?
По-важно е да е от Лега![]()
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Най-важно е парите да са в обращение...![]()
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Не, че съм се съмнявал, но не бях ги ударил на "кантара ".
Лега-- ф-0,45 ,лъскава, има жилавост, здрава на опън, магнит не я лови.
![]()
Техтрон--ф 0,40 , матова на цвят, много мека, слаба на опън, магнита я лови.
Това с магнита е интересно, защото ми се струва, че има хром-никел, но няма стомана.
Извод : по параметри е равна на покалаената, та ако тя ви върши работа-не си давайте парите за неръждаема на Техтрон.
пп.Да спомена, че цената е еднаква, между тези от снимките.
Интересно, кога производителите или тия, които правят разфасовките ще започнат да дават електрическото съпротивление в ома за един метър и човек като си знае обтелването да може да си сметне какъв източник на ток му трябва.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Чак не мога да те разбера, толкова високо да се целиш. За мен нещата са по-елементарни. Лега продават пчеларска тел изпитана, одобрена за ползване с хранителни продукти и т. н. за около 40лв. БГ бизнесмена , веднага смята по 3,14 и пуска някакъв ментак на същата цена. Клиента в пчеларски магазин разчита, че взема стока по предназначение и бизнеса върви, но ядец. С восъчните основи е подобно. И почва едно чудене, маене, едно питане, проби- аджеба : как да ги обтелвам тези пусти рамки.
пп. Ама както се казва : кьорав карти не играе.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))