Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6828

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Няма да им навредиш , но си има технология на подаването .

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Няма да им навредиш , но си има технология на подаването .

Как се подава/Ако можеш да ми обясниш как да им го дам това пчелно млечице на деца от строителната рамка?Писах и на колегата за сефте съм тази година с такава рамка.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Как се подава/Ако можеш да ми обясниш как да им го дам това пчелно млечице на деца от строителната рамка?Писах и на колегата за сефте съм тази година с такава рамка..
    Виж Апиралнил .

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Друмев , прецеждаш през марля търтеевото млечице и го добавяш в сиропа за подхранване .
    След всяка захранка - хранилката се измива .

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Аз го закъсах. Гледайте ги моите пчели какви ги вършат. Това заварих тази вечер в 19.30:

рой1.jpg

рой2.jpg

рой3.jpg

Казвайте какво става и какво да правя. Аз ги мисля, че ще умират от вирусна инфекция, а те изглежда, ще се изнасят. Почти се стъмни и не знам какво да предприема, тъй че, помагайте с акъл на новобранеца.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Казвайте какво става и какво да правя. Аз ги мисля, че ще умират от вирусна инфекция, а те изглежда, ще се изнасят. Почти се стъмни и не знам какво да предприема, тъй че, помагайте с акъл на новобранеца.
    Когато ги оплакваше преди време си мислех, но не писах. Сега ще напиша : щеше да правиш много отводки--действай.

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Тия пчели рой ли са, или просто няма място в кошера? Че сега по тъмно нищо не мога да предприема, ще чакат ли за утре? Може да ви е смешно какви работи питам, но когато човек няма опита, това му остава - да пита.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Е тая вечер ще са там, ама утре не се знае. Ти само по външни белези ли определяш състоянието на семействата бе човек? Щом си стигнал до това дередже - лошо! Основно правило е да се вземат такива мерки, че да не се допуска пчелите да изпаднат в роево състояние, защото тогава нещата са меко казано трудни. Роенето е лавинообразен процес и...

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Споко!
    Според някой капацитети
    Загубите от ОВП са различни и се колебаят от няколкостотин пчели до целият кошер.Продължителноста на заболяването е от 3 седмици до 3 месеца.Та твойте нямат вид на умиращи. По правило със малко изключения се роят силни и здрави семейства.Успех

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Слънчо, Господ взел, Господ дал.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 12 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 12 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •