Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 8061

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    05.10.2012
    Колега, ме знам какъв ти е проблема с капаните на човека, но след като залагаш и ти не би трябвало да се сърдиш. В крайна сметка роя, който е излетял ще влезе там където ловеца се е справил по - добре.
    За мен роя няма стопанин, и такъв става тоя, който успее да го улови! Успех!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от nikawr Виж публикацията
    Колега Друмев, иска да те попитам нещо, за което си правя статистика:
    Ползваш ли строителна рамка, и ако да през целия акривен сезон ли я ползваш?

Позвам от тая година на 3 кошера за сефте честно.Като захранят търтеивото пило слагам до нея рамка за градеж.Направо си е далавера това никакво роево.Вече като се погледна в огледалото се виждам по усмихнат.

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.04.2016
    Пчеларски район
    Ресен-село Паскалевец
    И аз имах проблем(кратък и набързо привърши) направих си още 4-5 капана и ги заложих в близкото дере,най близкия пчелин е моя на около 500метра.Неделя реших да ги намажа и напръскам със мед и сироп и гледам един колега от селото(не го познавам лично) да обикаля капаните и да се мъчи да ги махне.По неговите думи дерето било негово)) поисках му документи че е негово и веднага ги махам взе да мънка и да плаши.Казах му че има два варианта директно или да яде шамарите веднага на момента колкото поиска толкова ще му дам,или да се разберем колегиално и ако иска да сложи и той капани и който хване си е негов.
    Явно по-старите пчелари аз пчеларствам в селото от 2г. си мислят че всичко е тяхно и не пускат или явно завист е други пчелари новобранци да се разширяват интересна порода сме пчеларите това вече съм го разбрал Успех на всички със ловенето на рояци.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •