Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    При липса на акация дали тези 7 лв. е добра цена? А и за всички останали?
    Цената е добра за онези, които знаят колко им излиза да я произведат. За незнаещите и 70 са малко.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Наблюдател
    Регистриран
    28.05.2017
    Пчеларски район
    Русе
    Имам информация от приятел пчелар, който е чул за цена на акациев мед Био сертифициран - 10 лв. Има ли нещо вярно по въпроса, някой ако е чул нещо да пише? Цената е на едро.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Dim4o Виж публикацията
    Имам информация от приятел пчелар, който е чул за цена на акациев мед Био сертифициран - 10 лв. Има ли нещо вярно по въпроса, някой ако е чул нещо да пише? Цената е на едро.
    http://pchelari.com/forum/showthread...83%D0%B2%D0%B0+..

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    На каква цена продавате мед от акация на дребно? От 13 кошера успях да извадя 19 буркана мед от акация. Не е 100% акация, пчелите са добавили и малко мед от други растения. За сравнение, при силна година, като 2015 извадих над 100 кг и го продадох по 12 лв на буркан и нищо не остана.

Потребител
    Регистриран
    15.06.2012
    Цитат Първоначално публикувано от valaz Виж публикацията
    На каква цена продавате мед от акация на дребно? От 13 кошера успях да извадя 19 буркана мед от акация. Не е 100% акация, пчелите са добавили и малко мед от други растения. За сравнение, при силна година, като 2015 извадих над 100 кг и го продадох по 12 лв на буркан и нищо не остана.
    Тези 19 буркана бих си ги изял или раздал с удоволствие - просто няма кой да ги плати толкова колкото струват !

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Ето пример за един от начините, по които гърците си продават меда:

мед гръцки.jpg

Това ми го донесоха от остров Родос, струвало към 15 евро. Две минибурканчета по 130 - 140 грама и една восъчна свещ от навита на руло восъчна основа. Юруш на туристите. Това със свещта е хубава идея. Като ми остане време, ще я размотая, да вида как са я направили.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.05.2016
    Миналата година си продадох меда по 12 лева,тази го продавам по 15 лева.Не продавам тонове, но на дребно тази цена ме устройва.

Потребител
    Регистриран
    26.04.2011
    И защо толкоз евтино продаваш таз година ??

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Цената е добра за онези, които знаят колко им излиза да я произведат. За незнаещите и 70 са малко.

И 100лв за кг да ми дават при нас няма.Днес по охлаби брата някой кошер.Направо си е мана акацията.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •