Имам информация от приятел пчелар, който е чул за цена на акациев мед Био сертифициран - 10 лв. Има ли нещо вярно по въпроса, някой ако е чул нещо да пише? Цената е на едро.
На каква цена продавате мед от акация на дребно? От 13 кошера успях да извадя 19 буркана мед от акация. Не е 100% акация, пчелите са добавили и малко мед от други растения. За сравнение, при силна година, като 2015 извадих над 100 кг и го продадох по 12 лв на буркан и нищо не остана.
Ето пример за един от начините, по които гърците си продават меда:
мед гръцки.jpg
Това ми го донесоха от остров Родос, струвало към 15 евро. Две минибурканчета по 130 - 140 грама и една восъчна свещ от навита на руло восъчна основа. Юруш на туристите. Това със свещта е хубава идея. Като ми остане време, ще я размотая, да вида как са я направили.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Миналата година си продадох меда по 12 лева,тази го продавам по 15 лева.Не продавам тонове, но на дребно тази цена ме устройва.
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))