Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4228

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Супер роево време.Дъжда който се изля направо беше потоп.Нощите са студени,но през деня е топло.Събират децата в Елена като за световно.Тоя колега с 3 фургона на предела ще удари кьоравото.

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.05.2014
    Пчеларски район
    бургас
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Супер роево време.Дъжда който се изля направо беше потоп.Нощите са студени,но през деня е топло.Събират децата в Елена като за световно.Тоя колега с 3 фургона на предела ще удари кьоравото.

Зависта е лошо чувство преди да му завидиш се замисли колко труд и средства е хвърлил колегата да ги докара там.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Къде видя завист в поста?

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.05.2014
    Пчеларски район
    бургас
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Къде видя завист в поста?
    В думата кьоравото ,когато си положил усилия и труд и средства и хванеш мечтаната паша това не е кьораво а достоина отплата на труда ти ,кьорава хващаш от тотото и от програмите.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Глад мори децата вече при нас.4-5 дена до първите цъфнали липи дано удържат фронта.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.10.2010
    Пчеларски район
    Севлиевски
    Севлиевско!!!!!! Не знам да се радвам ли ? Или....Зимна смъртност 3-4 %. От 100.нормално пролетно развтие.Мислех за акацията да дигам магазините, но рапицата в съседно село обърка нещата и се наложи поставяне около 20 април.Та равносметката до сега е 20 тенекета рапица , 35 отводки, 30 тенекета акация и сега почти 100 % роене. Просто кошмар и над 450 изградени основи.20 год. Се уча и още не съм

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.10.2010
    Пчеларски район
    Севлиевски
    Даже е по вече от кошмар...просто стоя на един стол срещу кошерите и се чувствам за пръв път безсилен..

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Цитат Първоначално публикувано от bat_minka Виж публикацията
    Севлиевско!!!!!! Не знам да се радвам ли ? Или....Зимна смъртност 3-4 %......и сега почти 100 % роене. Просто кошмар и над 450 изградени основи.20 год. Се уча и още не съм
    А си пчелар 20 г, а не като мене новобранец първа година. Представи си аз как ги гледам, 0 % смъртност при мен в Дряново, 1200 изградени основи от 55 семейства, 100 % роево, само до днес 10 отводки, а имам възможност за 100, ако имах толкова инвентар. Мед не съм вадил, събота и неделя живот и здраве.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    От детелината е, поне при мен е от това.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •