Супер роево време.Дъжда който се изля направо беше потоп.Нощите са студени,но през деня е топло.Събират децата в Елена като за световно.Тоя колега с 3 фургона на предела ще удари кьоравото.
Супер роево време.Дъжда който се изля направо беше потоп.Нощите са студени,но през деня е топло.Събират децата в Елена като за световно.Тоя колега с 3 фургона на предела ще удари кьоравото.
Къде видя завист в поста?
Глад мори децата вече при нас.4-5 дена до първите цъфнали липи дано удържат фронта.
Севлиевско!!!!!! Не знам да се радвам ли ? Или....Зимна смъртност 3-4 %. От 100.нормално пролетно развтие.Мислех за акацията да дигам магазините, но рапицата в съседно село обърка нещата и се наложи поставяне около 20 април.Та равносметката до сега е 20 тенекета рапица , 35 отводки, 30 тенекета акация и сега почти 100 % роене. Просто кошмар и над 450 изградени основи.20 год. Се уча и още не съм
Даже е по вече от кошмар...просто стоя на един стол срещу кошерите и се чувствам за пръв път безсилен..
А си пчелар 20 г, а не като мене новобранец първа година. Представи си аз как ги гледам, 0 % смъртност при мен в Дряново, 1200 изградени основи от 55 семейства, 100 % роево, само до днес 10 отводки, а имам възможност за 100, ако имах толкова инвентар. Мед не съм вадил, събота и неделя живот и здраве.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
От детелината е, поне при мен е от това.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))