Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
Имам сериозно съмнение, че може нещо да се направи срещу вирус. Мисля да оставя нещата на самотек, ще извадя акацията, ще ги преподредя с храна и прашец, пък каквото стане. Интересното е, че произхода на всичките ми семейства е от едни 20 отводки, които купих миналата пролет, и които до септември бяха заедно на един пчелин. Сегашния пчелин го направих през септември с половината кошери. Той боледува, а на стария всичко е наред /засега/. Там семействата не боледуват, но не са толкова развити, защото правя отводки от тях непрекъснато, без да търся мед /увеличавам бройката/. Как да търся причината в миналата година при това положение?
Е,те този пост трябваше да предхожда всички останали твои постове.Нямаше да те упреквам ,че не си си свършил работата предходната година.Макар и да бях подведен от последователността на постовете ти–Извинявам се за упреците си!Аз съм такъв–сгреша ли ,извинявам се.Може да се направи!!!Комплексно.От снимките е видно ,че ти си на бетонова площадка.А засенчване има ли на кошерите?