Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 257 от 807 ПърваПърва ... 157207247255256257258259267307357757 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 2,561 до 2,570 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от kando Виж публикацията
    В такъв случай следва, че "Бог да те докосне" означава - да имаш ток, без да си го плащаш. :Д
    Усещат се "расистки" намеци май за тия дето имат ток и не го плащат. Ама те същите и вода не плащат...? А, обясни го де?
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Това което събраха е от преди двайсетина дена и нещат да го запечатат. От три дена насам цъфти акацията, а температурата днес в 10,30 часа беше 10°. Защо си мислиш все, че лъжа? Не виждам смисъл да си правя труда да пиша измислици. Влез в другата стая и виж на коя дата съм качил снимките на двата ми най -силни кошера, по това време събраха меда .
    Сега Янчо,/не използвам ника ти за обръщение,а собственото ти име.Би трябвало да ти сигнализира защо./аз не мисля подобно нещо,че ти лъжеш.Аз мисля че ти не си следиш мислите изписани в предишните постове и затова се получават разминавания в изказаното от теб.Просто констатирам неточности–Пост 4491–Отдаде 4–5 дена да съберат ............. .А тук пишеш –Това което събраха е от 20–на дена...................Кое от двете е вярното?Не търся конфронтация,търся истината и само истината.Предлагаш ми да посетя другата класна стая за да се уверя в твоята правота.Благодаря!!!!Бях поканен гост там точно когато отритнахте един,може би бъдещ пчелар–пишещ полу–разбираемо,но все пак питащ–Какво да прави с неговата пчеличка?Подиграхте го и дори му връчихте ЖЪЛТА КНИЖКА.Знаеш на кого се дава такава?Отвратих се от само мнителността на повечето обитатели на другата класна стая.Впрочем,виждам че посещават и тази класна стая,но без излишна наглост.Така че,благодаря,това е моята класна стая,още отколе.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Пчелите може Гогол винаги да те изненадат,докато се ухилиш и да се озъбиш.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    ПРЕДИ- тази думичка е записана пред 20-то дена. Моля чети по внимателно. Наистина пиша за момента това което ми е в главата и не се замислям какво съм писал по рано, но винаги при директно запитване ако трябва пояснявам какво съм имал в предвид. За другата стая какво да кажа, както и в тази, хора всякакви. За снимките тука за да ги кача трябва да ги е направя в по малък формат, а ни ми се занимава на телефона да го правя. Ника ми е името на едната фирма.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията

П.П. Имах предвид борбата му с арендаторите, иначе речено исках да я оприлича с борбата на самопровъзгласилия се рицар с вятърните мелници.
    Те това и аз казвам,де! Затова и се само предложих за Санчо. Др.Друмев ме одобри,остава да се роди българския Сер...............тес за да ни опише.Дано да не е като ''Време разделно''!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Времето ще покаже.Аз съм начинаещ но който ми е направил мръсно на пчелина хубаво не е видял.Дядо Боже гледа,забавя но не забравя.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Абе гледа, ама на Гогол дрънканиците явно ги пропуска? Той все се явява коректив на някой! Все някой погрешно се изразил. Е, голям кривиндел голямо нещо? И ние помним какви си ги писал, и ние не сме забравили откъде сме тръгнали! А когато някой не само пита и демагогства, но и обижда с перо ли да го галим и поощряваме?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Казаха ми да насадя маточина около кошерите за да бъдат по спокойни.Има ли смисъл в това

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Да,но да не е по дълбоко от 3 см.

Наблюдател
    Регистриран
    20.03.2016
    Пчеларски район
    Смолян
    А това пък защо? Наистина ми е любопитно!

Страница 257 от 807 ПърваПърва ... 157207247255256257258259267307357757 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •