Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 15

Преглед на хибрид режима

Заслужил Автор
    Регистриран
    11.06.2014
    Пчеларски район
    с. Черни осъм, общ. Троян
    Аз лично съм си направил пейка пред първия ред на моите кошери, леко встрани не точно пред тях, но е на 1.5м. от прелката на първия кошер. Без значение по кое време на годината сядам, гледам ги как работят, пуша си цигарата и стоя понякога по 2-3 часа без да бъда ужилен. Въпреки всичко когато ги отварям съм облечен с гащеризон, було и ръкавици. С всичко изписано, искам да кажа, че това как е облечен човека не е от значение жилят ли му пчелите или не.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от viktor tit Виж публикацията
    Аз лично съм си направил пейка пред първия ред на моите кошери, леко встрани не точно пред тях, но е на 1.5м. от прелката на първия кошер. Без значение по кое време на годината сядам, гледам ги как работят, пуша си цигарата и стоя понякога по 2-3 часа без да бъда ужилен. Въпреки всичко когато ги отварям съм облечен с гащеризон, було и ръкавици. С всичко изписано, искам да кажа, че това как е облечен човека не е от значение жилят ли му пчелите или не.
    Е, добре. Съгласен съм.Удобно ти е с гащиризон и ръкавици.Това си е твое субективно желание не продиктувано от обективна необходимост.Аз пък предпочитам къс ръкав и къси гащи и голи пръсти.При това положение като ме гледат комшиите им е по-спокойно.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •