В момента действам с едно сървърно захранване,ползвам го за основи ,центрофуги и всичко останало ,вади 50А на 12V по спецификация,в ОЛХ продават доста такива по 50-60лв.
В момента действам с едно сървърно захранване,ползвам го за основи ,центрофуги и всичко останало ,вади 50А на 12V по спецификация,в ОЛХ продават доста такива по 50-60лв.
Раздал съм на приятели и съм изкарал изводи на 4-5 захранвания от компютър. Лепят си прекрасно основи и се свиква лесно. Ползва се 12V извод и си свиркаш. Импулсното захранване е хубаво да не работи без товар. Затова на всяко едно съм бучнал по един вентилатор от компютър закрепен за самия корпус и си работят от години така без проблеми.
п.п. колегата който предлага такова устройство за лепене го е направил много професионално и работи супер. Ако нямате захранване от компютър или друго, или пък не искате неща "hend made', не си заслужава да си копувате захранвания от магазина и да се мъчите особенно ако не разбирате от тоци. За тая цена си вземете най-добре от колегата ще останете доволни! Не е реклама, просто лично мнение...
Този пост е редактиран от nikawr; 28.04.2017 в 22:55. Причина: допълване
Благодаря на колегата, който ми предлага да направим проба в лабораторията му.
Като цяло идеята на питането ми беше дали някой е работил точно с тази тел, затова споменах каква е, защото с другите видове тел нямам проблем никакъв, а с този тел не мога да работя със захранванията, които имам, когато обтелването е на 5 хоризонтални реда. При този вариант ще си ползвам обикновената поцинкована тел, неудобното при нея е, че се къса много лесно.
При пчелите има мед, защото има ред!
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Аз нямам никакви проблеми при лепенето досега, ползвах и чужди рамки назаем. Възможно ли е вида на моето 12 V зарядно за акумулатори да е много подходящ за целта? То не си знае годините, пернишко, със селенов изправител, по звука му познавам кога е дало контакт към телта /винаги неръждаема/. Чак не ми се вярва, като чета какви проблеми срещат колеги, даже стигаме до коментар за нужда от 36 V напрежение. Да не би селеновия изправител да има специфична характеристика?
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))