Ракия не ми се пие,отворих си бира,утре ще ги видя пак.
Аз под няколко кошера съм сложил обърнати керемиди.Така по лесно следя нещата.Не се хваля но мога да различа пръскането на комшията и пръскането на някой арендатор.
Друмев, казваш че, всяка година ти тровят пчелите и то по няколко пъти на сезон. Ами тогава защо не преместиш пчелина на друго място? Питам сериозно. Какъв е смисъла да преливаш от пусто в преазно, освен ако не е за да "усвоиш" някакви средства?
Е що трябва аз да се местя.Нека те да се местят.Средствата които съм усвоил 20к лв от ,,общинска банка,,.Ако отида в Елена според теб колегите как ще ме посрещнат със 150 семейства?Тая година да се похваля имам сефте с натравяне но нямам клип както обикновенно.Незнам кой с какво пръска,но тоя път нямам камари,нито пълзащи нито безкрили.
Друмев, земеделците няма как да се преместят (немогат да си отнесат нивите на друго място). Но ти можеш. Въпроса е да го направиш на място където няма интензивно земеделие, а не просто да се натресеш някъде, където ти е удобно. Тази сума дето си я налял до сега, кога ще си я върнеш или ще продължиш да наливаш на олимпийски принцип?
Ако искат да да посеят още една култура може и да бързат.Неокопна,окопна.Тов е последователноста.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))