Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6828

Преглед на хибрид режима

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Колега , без да се заяждам , но ,,имахме,, и ,,имаме,, .
    Ти ,ли си пчелар или някой друг ?
    Защото , по спомени на очевидци не работя .
    Колега Иванов, темата е за млади пчелари и в нея е необходимо да се обяснява на същите такива, а не да им се караме, че дори и да им отказваме помощ.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Колега Иванов, темата е за млади пчелари и в нея е необходимо да се обяснява на същите такива, а не да им се караме, че дори и да им отказваме помощ.
    Колега Дончев , на никой не съм се карал , а и на никой не съм отказвал помощ стига да ми e поискал такава .

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Така ми се е сторило колега Иванов, така ми се е сторило.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Така ми се е сторило колега Иванов, така ми се е сторило.
    Колега Дончев , момчето само започна да си казва грешките .
    Сега ще помагам .

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    При десетина семейства ви биват нападнати две- три, а при стотина колко тогава? :Д

За мен "бройкаджийството" е порочна пчеларска практика - да спасиш едно семейство само по себе си не е успех. Зависи какво ти е струвало това спасение - а какво може да струва: дни наред да се занимавам с него; да дърпам пило от други семейства; да харча пари за подхранване и лекарства; евентуално и за майка; да треперя дали няма да бъде нападнато пак; да го мисля, каквото е слабо, дали няма да лепне някоя болест. И за какво е всичко това? - за пет кила мед и душевния оргазъм, че видиш ли съм спасил проблемното семейство. Макар, че спасението се отчита на пролет - не на есен. С други думи - цял сезон съм се занимавал със семейство, което е изключително вероятно на пролет да е пак проблемно.

Колко съм си бъхтал главата с такива изпълнения ..... ами не - на мен не ми е оферта и бройката семейства няма никакво значение. Имам колеги така ми казват: "а бе тя бройката пак дава". Ок - прави си бройките, аз предпочитам силни семейства.
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •