Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 781

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Явно има, може да съм само аз! Знам ли?
    Не виждам начин по който да си защитим интересите пред институциите!!?!?!? Ако я караме така, утре като станем Ани Цолова, или Антон ще не "прочетат новините"!

Поздрави, Г. Георгиев

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Bobi-M9598 Виж публикацията
    Здравейте,

Явно има, може да съм само аз! Знам ли?
    Не виждам начин по който да си защитим интересите пред институциите!!?!?!? Ако я караме така, утре като станем Ани Цолова, или Антон ще не "прочетат новините"!

Поздрави, Г. Георгиев

Интересите ни могат да бъдат защитени от N брой действащи организации. Няма нужда от ОФ, а е и утопия.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Де ги тези организации, и защо досега не съм чул нещо да направят? Може би пак съм спал?
    Изместваме темата, моля за извинение най смирено!

Поздрави, Г. Георгиев

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Здравейте,

Де ги тези организации, и защо досега не съм чул нещо да направят? Може би пак съм спал?

Поздрави, Г. Георгиев
    Без да ми се обиждаш, но по някаква причина си пропуснал. И тук във форума е писано много за КБП и дейността и . Има и други.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Здравейте,

Поздрави, Г. Георгиев
    Не четеш ли колега?Всичките били професори и майко производители.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Чанко, ходих в Габрово при учредяването на КБП, не можах да стана член тогава. Нямах регистриран ЖО. Поздравления за Матеев, това което той, и КБП направи - никоя от другите "пчеларски" организации не са направили от както са се регистрирали!
    Това е моето мнение. Вече съм член на КБП. Много от нас не разбират достатъчно нещата, не искам да обиждам никой. Всеки се има някакви съображения, и мисли. Смятам, че ако всички от форума станат членове на КБП, мнението което те защитават пред МЗХ, ще "тежи" в пъти. Бих те помолил, ако имаш възможност и време пиши и за другите организации. Не мога да знам всичко, може и да съм пропуснал! Но имам голямо желание да се науча! Благодаря предварително!
    Дака, чета доста, според мен - ама явно е недостатъчно! Опитвам се да наваксвам, дано ми се отдаде!

Поздрави и успехи на всички! Г. Георгиев

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Здравейте,

Чанко, ходих в Габрово при учредяването на КБП, не можах да стана член тогава. Нямах регистриран ЖО. Поздравления за Матеев, това което той, и КБП направи - никоя от другите "пчеларски" организации не са направили от както са се регистрирали!
    Това е моето мнение. Вече съм член на КБП. Много от нас не разбират достатъчно нещата, не искам да обиждам никой. Всеки се има някакви съображения, и мисли. Смятам, че ако всички от форума станат членове на КБП, мнението което те защитават пред МЗХ, ще "тежи" в пъти. Бих те помолил, ако имаш възможност и време пиши и за другите организации. Не мога да знам всичко, може и да съм пропуснал! Но имам голямо желание да се науча! Благодаря предварително!
    Дака, чета доста, според мен - ама явно е недостатъчно! Опитвам се да наваксвам, дано ми се отдаде!

Поздрави и успехи на всички! Г. Георгиев
    Е, какво да пиша аз. Вие членовете би трябвало да пишете. Аз докато чакам да се появи Бургаски координатор, може да ми мине мерака за членство.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Ако имаш желание, няма какво да те спре! Пиши на Матеев той ще ти каже как може.

Поздрави, Г. Георгиев

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •