Богохулство е да мислиш, че нещо е случайно.
Да хапнем да пийнем, другото е лъжа.
Живота свършва, парите не.
Да , няма нужда да е много умен човек да го разбере. А и самия професор си го казва : 160лв. за проба, което било адски евтино.Споменава и че работят по някаква програма ( субсидирана). На доклада му ,никой в МЗХ не обърнал внимание. Ама прави са хората. Видно е,че пчеларите не ги интересува, защо да се трепят.
Гледах го и коментара ми е че сектор Пчеларство е оставен от институциите на самотек, всеки да прави каквото иска, тях не ги интересува нищо. Данните на професора са от доста време, човека вече няколко години говори за сериозни здравни проблеми в цялата страна и като не се вземат мерки ще става по зле.
Здравейте,
Чанко, гледах, го слушах го, и съм във "възторг" от сектор "Пчеларство" в МЗХ!
По спомен, за това изследване на професора, Матеев беше писал преди време. Просто сега и ние го чухме и видяхме от първоизточника. Надали ние можем да се противопоставим по някакъв начин на бездействието и малоумщината.
Как могат да си позволят да не вземат да не вземат отношение при положение че след време може да ни се наложи да сме свидетели на доста "клади". Няма какво да се учудваме на действията им, защо разрешиха на майкопроизводителите да използват антибиотици? Знаели са за доклада, и за да им запазят "далаверата" т. е. бизнеса. А как реагираха на дерматита? Сега доста наши колеги "гризат дървото"! Смятам че докато няма обединение на пчеларските организации, наща нема да я бъде!
Дано не съм прав!
Поздрави, Г. Георгиев
Здравейте,
Явно има, може да съм само аз! Знам ли?
Не виждам начин по който да си защитим интересите пред институциите!!?!?!? Ако я караме така, утре като станем Ани Цолова, или Антон ще не "прочетат новините"!
Поздрави, Г. Георгиев
Здравейте,
Де ги тези организации, и защо досега не съм чул нещо да направят? Може би пак съм спал?
Изместваме темата, моля за извинение най смирено!
Поздрави, Г. Георгиев
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))