Това което казва rosty_sz е вярно , съгласен съм в голяма степен и с това което вие казвате . Обаче , дали ти е био пчелина или индустриален , ако ползваш " добри практики " , пак можеш да произведеш мед с показатели покриващи критериите за био такъв . Има една фирма , има си тема за нея във форума , дето купи доста мед по моя край - значи може . Лошото е , че Балкана е зает , а толкова много неграмотни , по-отношение на растителната защита се изказват - хората взеха да смятат че в България се произвежда най-отровният мед . В село има 2 магарета и един кон , овце и прасета не остана почти никой да гледа - все антибиотици ни намират ( то не е и забавно вече ( и не във всичкия , примерно в рапицата )) , и как става тоя номер ? аз през 2г си сменям 100 % от рамките , вярно захарчица давам когато трябва - нямам голям животновъден обект в 4км радиус . Инвертиран сироп в нашият климатичен пояс е безмислено да се дава , все едно да даваш на човек с временно висока кръвна захар инсулин ( ще ме прощавате за грозният пример ) .