Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4228

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Колеги с риск да ме линчувате ще споделя нещо без да ми се сърдите.Велигденчето е билка моля не бъркайте тоя вид мъртва коприва с него.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    И аз , бях озадачен от толкова площ Великденче .

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Така си мислиш ти!Колко инверт и захарен сироп са изпапали заедно с нектарчето от великданчето,един Бог знае? Програмата иска допинг,и то твърд.
    Е - три основи да се изградят по това време на годината ..... но Господ това великденче да ми даде, давам си всичката захар в замяна. :Д

п.п. а инак аз вече го казах - според мен съвсем не е далеч времето, когато и по- хард препарати/ лекарства ще започнат да навлизат в пчеларството, та камо ли ..... захарните фабрики. За съжаление занаята се извращава - в световен мащаб. Как ще продължат и до какво ще доведат тези мутации - не се наемам да кажа, но предвид какви ги вършим човечеството, като цяло, не тая надежди за разумен развой.

Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Колеги с риск да ме линчувате ще споделя нещо без да ми се сърдите.Велигденчето е билка моля не бъркайте тоя вид мъртва коприва с него.
    Не виждам защо да бъдеш линчуван. Разпитвал съм от много стари до съвсем млади хора - от такива, които са изкарали цял живот на село, до хора завършили университети, и до ден днешен така не ми стана ясно кое, какво е, за това съм приел, че великденче и мъртва коприва са различни имена на едно и също растение, а именно: това от снимките.
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Каквото и да си говорим г-н Ангел е прав ако искаме акация и времето/дядо боже/трябва да подхраним.Въпроса е с какво и колко?

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    с.Дебнево,общ.Троян,обл.Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Каквото и да си говорим г-н Ангел е прав ако искаме акация и времето/дядо боже/трябва да подхраним.Въпроса е с какво и колко?

Друмев, има доволен приток на нектар и прашец,за какво да храниш? По-скоро следи дали има достатъчно свободни килийки за майката за снасяне!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Аз като казвам храня е малко пресилено.Точната дума беше стимулиране.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •