Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 76

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Напоследък това което се пише тук го чувам много често.Гогол е прав,,тихата вода е най дълбока,,.И за какво трябва да ги палиш те много скоро всички ще изгорят.

Потребител
    Регистриран
    15.06.2012
    Със страх нищо не се постига !
    Той щял да ме трови - мен, децата ми и пчелите ми а аз съм щял да си похапвам от отровата му за да може той да си папка ...
    Пчелите няма да изчезнат както всички твърдят, защото няма да има жив човек да види като изчезват.
    Има ли нещо което да не е отровено ?
    Че то вноса на отрови (легален и нелегален) е може би по-голям и от вноса на китайски стоки ...
    Не се сдържах ...

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Напоследък това което се пише тук го чувам много често.Гогол е прав,,тихата вода е най дълбока,,.И за какво трябва да ги палиш те много скоро всички ще изгорят.
    Абе Друмев, Ти хем искаш да си чешеш задника, хем те е страх да си свалиш гащите. Ако не за общото благо то поне за собствено удовлетворение. Драскаш му клечката, че и той / зърнара / да разбере какво е това да бъхташ като идиот цяло лято и накрая да хванеш от трите най дългото. Ей за това иде реч, а стане ли често срещащо се явление наистина нещата ще добият друг обрат. Сметни колко струва тяхната отрова, а сметни колко струва една клечица кибрит.

Потребител
    Регистриран
    25.03.2013
    Започва се олелията!Първо пръскане на рапицата в фаза цъфтеж започва в моя край от началото на другата седмица.А следва и второ....Със зърнарите победа няма!

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Бъркаш почнаха със житото вече.

Потребител
    Регистриран
    25.03.2013
    В житото пчелите ми нямат работа за разлика от рапицата

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Аз моя арендатор, който години наред ми тровеше пчелина в с. Александрово, го осъдих да ми заплати 10 000 лв. Също така БАБХ го глоби с 5000 лв., а и по разноските за съда той плати още около 3000 лв. Така че надявам се, че вече му държи топло, и че тази година аз за първи път ще ям акациев мед от пчелин, който се намира в центъра на 1500 декара акациева гора.

Досега само духах супата и се чудех защо в този пчелин семействата ми са най-слаби от всички останали пчелини. Сега обаче подготвям празните корпуси и потривам ръце ......

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Браво късметлия сте.Аз понеже нямам средства за съда мисля да направя магия с Арматурно желязо от по дебеличкото над Ф22 L-300-400mm.Значи да ви кажа честно който я е правил е довел почти до фалит арендатора.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от dimi_01 Виж публикацията
    В житото пчелите ми нямат работа за разлика от рапицата
    Преди да напишеш това изречение,ти пита ли твоите пчели дали имат вземане–даване с житните блокове?Попитай ги все пак.Нищо не губиш.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Познавам семейства на които от 6,4 човека са болни от ракови заболявания.Затова винаги съм казвал,че и те ще страдат.Г-н Матеев предлага да ги запалим,а не палим.Аз предлагам да ги изкореним из корен,но лошото е че ще се появят плевели,а те са по лоши от културите.В договора видях 10 години.Супер,но по нашия край всички мутри които заграбиха на хората земята точно по тоя начин оставиха един да ги оправлява/всяка прилика с лица и събития.../.Не искам да вкарвам метода чрез втълпяване но нека всеки от нас погледне колко млади хора умират на ден.Да ли е от храната ,да ли от катастрофи или стрес,но за пенсия аз не мисля.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •