Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 66 от 159 ПърваПърва ... 1656646566676876116 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 651 до 660 от общо 1589
    VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    А трябва ли да се вслушвам в безсмислени съвети,? Май те гони параноя? След като виждам, че даваш на хората некоректни съвети, би следвало да се намеся! Много добре си вдявам аз, а туй какво ти си мислиш е ....

Горе съм цитирал въпроса на колегата, а също така и твоя съвет към неговия въпрос
    Теб не те гони ,теб те е хванала и не само параноята. И какво е некоректното. Ако не е в клетка в конкретната ситуация (това което го съветвам) и я убият ? Дай твоя съвет за подсилване на слабите семейства, без да ги обединява и да губи бройка.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Калински, Калински, никой не ти говори( пише) за обединяване на две семейства. Абе -четете и мислете.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Сега,категорично не бих подсилил слабак,защото си е губене на ресурс.Бих подсилил средно семейство,за да успее за акацията.А слабака...

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Теб не те гони ,теб те е хванала и не само параноята. И какво е некоректното. Ако не е в клетка в конкретната ситуация (това което го съветвам) и я убият ? Дай твоя съвет за подсилване на слабите семейства, без да ги обединява и да губи бройка.
    Първо да се уточним какъв е смисъла в БРОЙКАТА, при условие, че тия семейства, ако съумее може и да извади нещо от слънчогледа, инак са кауза пердута. Гледа ги цяла година и евентуално, ако съумее да ги иззими, ще чака от тях добив догодина. Щом е за броя семейства - става, ама за да има добив от броя семейства, то те би трябвало да са силни, а не шепа пчели и това да го броим за семейство!

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Калински, Калински, никой не ти говори( пише) за обединяване на две семейства. Абе -четете и мислете.
    Ам човека нали това пита бре!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Не виждам смисъл да споря, може да ми докарате вода от девет кладенеца. Не съм насилил колегата да прави каквото и да е -той сам си решава.Аз така постъпвам. Семейството на снимката е подсилено на 31.03.2016г. и даде два магазина мед.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Не виждам смисъл да споря, може да ми докарате вода от девет кладенеца. Не съм насилил колегата да прави каквото и да е -той сам си решава.Аз така постъпвам. Семейството на снимката е подсилено на 31.03.2016г. и даде два магазина мед.
    Както каза и Ачката, помага се на семейство, от което има смисъл - т.е. средно силно, а слабите по-добре да се обединят и да се възстанови бройката по време на роевия период , ама хайде стига че кладенеца остана без вода

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Ам човека нали това пита бре!

".Чудя се дали да не обидиня най слабия с друг слаб ..."

На това му давам съвет да ги подсили, демек да не ги обединява. Ама трябвало да е по-подробно, че спец като теб да го разбере.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    ".Чудя се дали да не обидиня най слабия с друг слаб ..."

На това му давам съвет да ги подсили, демек да не ги обединява. Ама трябвало да е по-подробно, че спец като теб да го разбере.
    К`во се оказа то, че съм тъп - тъп, ама и упорит.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    К`во се оказа то, че съм тъп - тъп, ама и упорит.
    Ха, ха...най накрая те принуди Атанасов да си признаеш.

Страница 66 от 159 ПърваПърва ... 1656646566676876116 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •