Колега, направи си отводка с тази майка...от двата си най-силни кошера вземи по една пита със запечатано пило, стръскай още по една пита пчели, и си готов...гледай по възможност да няма открито пило, за по-сигурно приемане.
Колега, направи си отводка с тази майка...от двата си най-силни кошера вземи по една пита със запечатано пило, стръскай още по една пита пчели, и си готов...гледай по възможност да няма открито пило, за по-сигурно приемане.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Здравейте днес ми се наложи да преместя най силното си семейство в друг кошер.При тази дейност получих 3 ужилвания а баща ми който работеше на 15м от кошера също изгоря с едно боцкане под окото.Въпроса ми е дали това е нормално като за аматьор или семейството е прекалено агресивно.Задавам този тъп въпрос защото само този кошер ме понажилва но пък и само от него съм вадил мед и сегеа се чудя дали да не сменям майката.
Нищо му няма на кошера. Аз днес само заради едно почукване по хранилката за да откъртя с ножа вкоравена захар и на едната ръка имам 7, а на другата 2 ужилвания. След около час от същия, че работих около него, още един път и то точно в средата на клепача. Нещо нормално за невнимателна работа от страна на пчеларя.
В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))