Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 46

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Аз имам 50 семейства останали след зимният мор.Започвам годината с тия бройки .Основната ми цел за годината е да увелича с 50% семействата.
    Следващото което ми е цел стоков мед да ивадя 1,5т-2,0т.Знам че някой може да ми се изсмее сега,но това е моята цел за 2017г.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Аз имам 50 семейства останали след зимният мор.Започвам годината с тия бройки .Основната ми цел за годината е да увелича с 50% семействата.
    Следващото което ми е цел стоков мед да ивадя 1,5т-2,0т.Знам че някой може да ми се изсмее сега,но това е моята цел за 2017г.
    Не ти ли е много нисък % за възстановяване . Така ще ти трябват 3 години. Какво ще правиш със свободните медови корпуси?

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    с.Дебнево,общ.Троян,обл.Ловеч

Друмев,това ми прозвуча като поговорката : "Хем душата в рая,хем х.я до края"
    Та с други думи,с толкова голямо увеличение на семействата пък и доста голям добив,направо ми звучи супер оптимистично.Не казвам,че е невъзможно,но прекалено оптимистично.
    Искрено ти пожелавам да го постигнеш!

Успех!

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    На теория може, на практика също, нооо зависи както от способностите на пчеларя, така и от Господ (природата).

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Умения има малко знанията куцат,но нали за това сте тук да помагате.А иначе летвата е ниска на това което съм си задал за 2017г.От научетеното тук мога да дам 2 примера как мога да го постигна.Лесен и труден.Лесния 1300-1500лв за 25 отвотки по пчеларската и 3 т инверт,но до колкото се познавам ще избера вторият вариян всеки го знае него/работа работа и пак работа/

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Това ми беше моята цел.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •