Аз малко се убърквам в понятията Субсидии и финансова помощ.Ако може някой да ми обясни ще съм му благодарен.
Аз малко се убърквам в понятията Субсидии и финансова помощ.Ако може някой да ми обясни ще съм му благодарен.
"Субсидията е парично дарение от частно лице или организация (често правителство) като финансова подкрепа или помощ за създаването на дадено предприятие. Противниците на правителствената намеса в свободния пазар често използват по-широка дефиниция, според която цели сектори разчитат на субсидии без да приемат това определение. Според тази гледна точка всяко производство е субсидирано, ако не поема пълните разходи за дейността си. Привържениците на субсидиите често ги оправдават с предпологаеми обществени ползи, въпреки че икономическата теория твърди точно обратното."![]()
Казвам , че аз съм от другите 20% .
Никога не съм разчитал и на -1 стотинка от субсиидите .
Всичко съм научил от моите прародители и родители .
При мен смъртността е 0% .
Не храня с инверт и други боклуци .
Проблема ни е точно в това.Някой ако вземе да пише някой неудобен въпрос и хоп не веднага гледат да му затворят устата.
В момента знаеш ли колко хора ме псуват за това че си обява смъртноста.А те не си дават сметка,че ако крият става все по зле за сектора.
Към не харесващите субсидиите: Какво ви пречат те? На вас и пчелите ви? С какво колегите ви кандидатствали или спечелили субсидии са "грешни" пред останалите пчелари?
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))