Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 6768

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Проблемите в тази област са различни и лечението не е стандартно. Аз съм с операция. Има възпаления /радикулит/, има и хернии в различни посоки, на различни прешлени. Диагнозата е много важна, както обикновено. Лечение няма, само облекчаване, вкл. дългосрочно. Операциите са нож с две остриета. Най-добре без тях, ама на докторите им се иска по финансови причини.
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от agro Виж публикацията
    Проблемите в тази област са различни и лечението не е стандартно. Аз съм с операция. Има възпаления /радикулит/, има и хернии в различни посоки, на различни прешлени. Диагнозата е много важна, както обикновено. Лечение няма, само облекчаване, вкл. дългосрочно. Операциите са нож с две остриета. Най-добре без тях, ама на докторите им се иска по финансови причини.
    Да аз съм на същото мнение, че лечение няма, но трябва да стабилизираме положението. Днес ходих при невролога и каза, че всички нерви функционират добре и ми предписа колан, но ми каза да го ползвам само и единствено при по тежка работа иначе ще ме изнежи и ще стане по зле, спря ми инжекциите и минах на антибиотик. Аз още не съм за операция и това въобще не стой на въпрос към днешна дата, но трябва да се пазя както до сега. От днес започнах упражненията на Норбеков ще видя дали ще има подобрение. Иначе добър ефект има рехабилитация и масаж.

ПС. Поръчал съм си голям басейн за лятото и мисля да го сложа пред къщата на пчелина, как мисляте дали ще имам проблем с пчелите?

Почетен Автор
    Регистриран
    28.05.2013
    Пчеларски район
    Карлово,Своге,Храбърско
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Да аз съм на същото мнение, че лечение няма, но трябва да стабилизираме положението. Днес ходих при невролога и каза, че всички нерви функционират добре и ми предписа колан, но ми каза да го ползвам само и единствено при по тежка работа иначе ще ме изнежи и ще стане по зле, спря ми инжекциите и минах на антибиотик. Аз още не съм за операция и това въобще не стой на въпрос към днешна дата, но трябва да се пазя както до сега. От днес започнах упражненията на Норбеков ще видя дали ще има подобрение. Иначе добър ефект има рехабилитация и масаж.

ПС. Поръчал съм си голям басейн за лятото и мисля да го сложа пред къщата на пчелина, как мисляте дали ще имам проблем с пчелите?
    Ще се къпеш лято с пчели и може да получаваш някоя "инжекция" от пчелите за по-добро лечение.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Вълчан Виж публикацията
    Ще се къпеш лято с пчели и може да получаваш някоя "инжекция" от пчелите за по-добро лечение.
    За мен не е проблем, но и детето ще го ползва, даже предимно то. И ако вземат да идват масово ще е проблем.

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    За мен не е проблем, но и детето ще го ползва, даже предимно то. И ако вземат да идват масово ще е проблем.
    Преди години бях поставил на двора малко надуваемо басеинче. Непрекъснато се налагаше да вадя давещи се пчели от него. Не се сетих да направя на друго място поилка за пчелите, та да свикнат на нея да пият вода.

Заслужил Автор
    Регистриран
    23.11.2014
    Пчеларски район
    krivodol
    При 15градусз бяха на 4-6 рамки,пило на три-рядко явление,обикновенно м/у адна и половина,две.

Заслужил Автор
    Регистриран
    23.11.2014
    Пчеларски район
    krivodol
    Днес третирах с нозевита и понадникнах тук-там.Отчайваща работа,по три- четири междини,с една две рамки пило.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Какво ти пречи да им сложиш трети?

Заслужил Автор
    Регистриран
    23.11.2014
    Пчеларски район
    krivodol
    При мен нямаше такава буйна радост,може би защото още имат останки от питките,а и са по скоро слаби.Вдигнаха го за около 20 часа.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от miroslav70 Виж публикацията
    При мен нямаше такава буйна радост,може би защото още имат останки от питките,а и са по скоро слаби.Вдигнаха го за около 20 часа.

На колко рамки пчели са колега?Пилото до 3 рамки направи ли или повече е вече при вас?

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •