Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 80 от 100 ПърваПърва ... 3070787980818290 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 791 до 800 от общо 991
    Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    На изложението в Плевен, турците единствени си признаха, че не дават гаранция.

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.09.2016
    Пчеларски район
    Стара Загора,Чирпан
    Днес купих една 16МК-24ДБ магазинни,коша поцинкован,касетата хром никел,от утре започвам да я стягам с долълнително лагерно тяло горе ,електромотор ,упръвление и таймер,до началото на медосбора ще стане перфектна.

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Пчеларски район
    Добрич
    С какъв мотор мислиш да е комплекта?
    Купих си генератор и сега съм в размисли за задвижването.Досега в гората въртяхме ръчно, а съм решил да си улесним живота.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Незнам колко време вадиш меда си, но имай предвид, че тоя генератор ще ти "надуе" главата.

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Пчеларски район
    Добрич
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Незнам колко време вадиш меда си, но имай предвид, че тоя генератор ще ти "надуе" главата.
    на ръка по цял ден
    Ами уш се води инверторен с ниско ниво на шум, но имам и удължител 100м. , а какви ще са загубите по кабела още не знам.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от галин Виж публикацията
    на ръка по цял ден
    Ами уш се води инверторен с ниско ниво на шум, но имам и удължител 100м. , а какви ще са загубите по кабела още не знам.
    Споделял съм на доста хора, вече забравям на кого, но ще споделя и на теб:
    Аз въртя две центрофуги (12р ДБ магазинна и 44 р ДБ магазинна) цял ден от сутрин до вечер 9-10 часа с час почивка на обед с 12 v 65 Ah акумулатор. Като се прибирам, с него паля и превозното си средство. Вечерта го зареждам и на другия ден отново работа на пчелина с центрофугите, в най-добрия случай до обяд. Електромоторите и центрофугата, както и устройствата за регулиране на оборотите съм им поствал снимки тук. Потърси ги, ако имаш нужда от допълнително обяснение на ЛС.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Ето в тази тема http://pchelari.com/forum/showthread...B0%D0%BD%D0%B5 са обсъждани мотори и управления за центрофугите. Информация, която би ти била полезна.

Почетен Автор
    Регистриран
    05.02.2011
    Пчеларски район
    Резерват "Северозапад"
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Задай им същия въпрос за сервизното обслужване.
    Сервизното обслужване е когато и каквото ти потрябва като резервни части може да ти се прати с наложен платеж до адрес във всеки сръбски град. Например до гр.Зайчер или гр.Неготин с които Видин граничи доставката е 4-5 евро. За колегите от пограничните райони с Сърбия не мисля,че ще има проблеми за доставка. В "Техтрон" гр.Рума, Сърбия поддържат наличности на части. Например при закупуването на моята центрофуга оттам си закупих и един резервен двигател, които ми излезе някъде между 50-60 лева.
    Keep Walking...

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.09.2016
    Пчеларски район
    Стара Загора,Чирпан
    Цитат Първоначално публикувано от галин Виж публикацията
    С какъв мотор мислиш да е комплекта?
    Купих си генератор и сега съм в размисли за задвижването.Досега в гората въртяхме ръчно, а съм решил да си улесним живота.
    Ще въртя с винтоверт на 18V но след него ще има редуктор от голяма Българска ракета 90 градусова редукция и намаляне на оборотите с 3.5 към 1 съответно и мощноста ще се увеличи по 3,5 избрах този вариант понеже към този мотор мога да направя упръвление тип пълен автомат,със степенно регулиране на оборотите според времето и реверс.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Цитат Първоначално публикувано от zayo Виж публикацията
    Сервизното обслужване е когато и каквото ти потрябва като резервни части може да ти се прати с наложен платеж до адрес във всеки сръбски град. Например до гр.Зайчер или гр.Неготин с които Видин граничи доставката е 4-5 евро. За колегите от пограничните райони с Сърбия не мисля,че ще има проблеми за доставка. В "Техтрон" гр.Рума, Сърбия поддържат наличности на части. Например при закупуването на моята центрофуга оттам си закупих и един резервен двигател, които ми излезе някъде между 50-60 лева.
    Е да де, ама аз говоря за колегите от моя район. Като им спече центрофугата, от Сърбия ли ще дойдат по бързо частите или от мен?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Страница 80 от 100 ПърваПърва ... 3070787980818290 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 10 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 10 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •