Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 36 от 79 ПърваПърва ... 26343536373846 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 351 до 360 от общо 781
    VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Аз съм на двайсетина километра в дясно :-):-):-). Е, маната ми не е в горната граница, а по средата, но какво да правя цената е друга :-):-):-)
    Сега и маната ти не е в горната граница. И пак питам. С какво ги пълниш тези четири магазина? За един месец има - няма.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Сега и маната ти не е в горната граница. И пак питам. С какво ги пълниш тези четири магазина? За един месец има - няма.
    Поне с пчели

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Някой пълнят и повече от четири магазина :-):-):-)
    Качвал съм снимки в форума, потърси ги или питай Атанасов пой ги има копирани в компа си.

Автор
    Регистриран
    19.02.2016
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Поне с пчели
    Но пък ако ти извади " Тефтера " продава човекът . Къде е "Той " къде сме ний североизточните , дето има фирми директно казвар че от Добричко не купуват ....

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Със захар бе. Той сам нема си признае. Пък и дали са пълни.... 7 тона мед на 1 000 магазина, аз на това не му казвам пълно.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Качвал съм снимки в форума, потърси ги или питай Атанасов пой ги има копирани в компа си.
    Аз незнам дали ще получа инфаркт дето те чета, но ако чете Манол, още утре ще се удави в морето. Виждам те новия цар на мановия мед.

пп снимките с какъв сюжет ги искаш

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Не съм казал, че не ти вярвам, а просто ми е чудно само.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Аз незнам дали ще получа инфаркт дето те чета, но ако чете Манол, още утре ще се удави в морето. Виждам те новия цар на мановия мед.
    Ако ми подариш корона от чисто злато, тогава и само тогава ще ми станеш кръстник на името :-):-):-)

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Със захар бе. Той сам нема си признае. Пък и дали са пълни.... 7 тона мед на 1 000 магазина, аз на това не му казвам пълно.
    ААААААААА Вальо, тук захар и инверт не се ползват. Особено инверт. Изобщо не го познават. Все едно да кажеш, че дядо поп яде блажно. Абсурд.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Всички книги са писани от хора които
    1 Не са си гледали пчелите в моя район
    2 Не са отглеждали " уличната превъзходна " която имам аз
    3 Не са имали моят инвентар ... и т.н. - всяка книга е опасна за неподготвеният ум ( може да ме цитирате ) .

Хубав пост и е така ама не точно. Същото може и да се каже и за най голямият практик давайки съвети ами тои също е в друг район.
    От книгите съм научил няма най добър кошер /както каза Слънчо -практик е човека не може да му се отрече:лежаци стърчаци все тая/ няма най добра система на пчеларстване, за породите (не съм компетентен ама и те са с + и - убеден съм/ та какво остава на неща като климат не можем да влияем можем да намерим място с добри медоноси и да се надяваме да имаме късмет като си свършим правилно долу горе работата.

Та за мен най важното е да научим биологията на пчелното семейство и разбира се заболяванията ама кажи речи то пак си е биология, та Радоев писал за начало на пчеларската гдина 1 август/или кога си там/ а при Янчо е 1октомви при друг е 1 ноември какъв е проблема знаеш биологията и смяташ няма пило разход на гориво 800гр. на месец започва пилото 2кг. на месец, после следва 6кг. за месец и те така.
    Така и с другите работи, а и много хора периода от края на пашата до края на пилото го нямат за нищо и понякога има изненади.

П.П. Поста го написах с идеята че трябва да се чете на един руски пчеларски саит логото е който има информацията владее ситуацията.
    Този пост е редактиран от Георги 1974; 06.03.2017 в 23:22. Причина: Допълнение.

Страница 36 от 79 ПърваПърва ... 26343536373846 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •