На изложението в Плевен, турците единствени си признаха, че не дават гаранция.![]()
На изложението в Плевен, турците единствени си признаха, че не дават гаранция.![]()
Днес купих една 16МК-24ДБ магазинни,коша поцинкован,касетата хром никел,от утре започвам да я стягам с долълнително лагерно тяло горе ,електромотор ,упръвление и таймер,до началото на медосбора ще стане перфектна.
С какъв мотор мислиш да е комплекта?
Купих си генератор и сега съм в размисли за задвижването.Досега в гората въртяхме ръчно, а съм решил да си улесним живота.
Незнам колко време вадиш меда си, но имай предвид, че тоя генератор ще ти "надуе" главата.
Споделял съм на доста хора, вече забравям на кого, но ще споделя и на теб:
Аз въртя две центрофуги (12р ДБ магазинна и 44 р ДБ магазинна) цял ден от сутрин до вечер 9-10 часа с час почивка на обед с 12 v 65 Ah акумулатор. Като се прибирам, с него паля и превозното си средство. Вечерта го зареждам и на другия ден отново работа на пчелина с центрофугите, в най-добрия случай до обяд. Електромоторите и центрофугата, както и устройствата за регулиране на оборотите съм им поствал снимки тук. Потърси ги, ако имаш нужда от допълнително обяснение на ЛС.
Ето в тази тема http://pchelari.com/forum/showthread...B0%D0%BD%D0%B5 са обсъждани мотори и управления за центрофугите. Информация, която би ти била полезна.![]()
Сервизното обслужване е когато и каквото ти потрябва като резервни части може да ти се прати с наложен платеж до адрес във всеки сръбски град. Например до гр.Зайчер или гр.Неготин с които Видин граничи доставката е 4-5 евро. За колегите от пограничните райони с Сърбия не мисля,че ще има проблеми за доставка. В "Техтрон" гр.Рума, Сърбия поддържат наличности на части. Например при закупуването на моята центрофуга оттам си закупих и един резервен двигател, които ми излезе някъде между 50-60 лева.
Keep Walking...
Ще въртя с винтоверт на 18V но след него ще има редуктор от голяма Българска ракета 90 градусова редукция и намаляне на оборотите с 3.5 към 1 съответно и мощноста ще се увеличи по 3,5 избрах този вариант понеже към този мотор мога да направя упръвление тип пълен автомат,със степенно регулиране на оборотите според времето и реверс.
В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))