Пак си измисляш , иначе какво да споря, колегата ти го показва нагледно.
пп. аве гледай какво ти се казва. https://www.youtube.com/watch?v=NsGegI1XebA
Aз имам 5 магазина с пити за бракуване за това съм решил ги слагам при първата ротация и есента направо ги претопявам. И там да правят каквото искат, ако искат да гризат восък ако искат да слагат прашец. Есенно време няма да складират там прашеца, така мисля да ще видя какво ще стане.
Като бях на пчелина през тези почивни дни, съседа като ме видя ми каза: Храни си пчелите! Гладни са. Аз като сложих храна за овцете (предполагам че е сложил трици от жито), и твоите пчели се натрупаха върху храната за овцете и овцете гледат и не искат да ядат!
Така е пчелите натискат на фураж в моментаНа мен ми се излюпиха 5 пиленца преди 3 дена, пчелите са на хранилката им и пилетата ги е страх да се хранят, като кацне пчела на някое пиле понеже е брашнено то започва да пищи, вчера се смях с тях. Иначе ходих до комшията да меля понеже няма къде и той вика само нощем че денем няма влизане от пчели и вярно вътре имаше цял рояк.
Този пост е редактиран от Nik_m; 06.03.2017 в 18:18.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))