Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 328 от 677 ПърваПърва ... 228278318326327328329330338378428 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 3,271 до 3,280 от общо 6768
    VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Някой те е излъгал с тези килограми. Твоя Фарар май беше с 8 корпуса, умирам да те видя как сваляш най горния ( пълен) от метър и половина височина.

пп. ето ти справка. https://www.youtube.com/watch?v=NsGegI1XebA
    Ей то с теб човек не може да излезе на глава. Есента спореше, че ЛР корпус не можеш да побере 20 кг мед, а сега един магазин ще изкараш толкова.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Ник,сложи на няколко млади майки магазин от долу в/у дъното да обере прашеца,за да остане място за повече пило в корпусите.....
    И после да търсим роевете по клоните .

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Ей то с теб човек не може да излезе на глава. Есента спореше, че ЛР корпус не можеш да побере 20 кг мед, а сега един магазин ще изкараш толкова.
    Пак си измисляш , иначе какво да споря, колегата ти го показва нагледно.

пп. аве гледай какво ти се казва. https://www.youtube.com/watch?v=NsGegI1XebA

Забранен
    Регистриран
    12.09.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Проблема не е в кошерите, аз така и така не вдигам цели корпуси и магазини. Имам си проблем от години и няма оправяне, но сега работите са по лоши и ще се работи с колан, дано стане работата.
    И аз имах проблеми, но половин година ходих на фитнес - упражнения за гръбнака и кръста, с много раздвижване и загряване и от няколко години нямам оплаквания.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    И после да търсим роевете по клоните .
    Имах в предвид,освен магазините от горе да сложи и един от долу.

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Имах в предвид,освен магазините от горе да сложи и един от долу.
    Aз имам 5 магазина с пити за бракуване за това съм решил ги слагам при първата ротация и есента направо ги претопявам. И там да правят каквото искат, ако искат да гризат восък ако искат да слагат прашец. Есенно време няма да складират там прашеца, така мисля да ще видя какво ще стане.

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Като бях на пчелина през тези почивни дни, съседа като ме видя ми каза: Храни си пчелите! Гладни са. Аз като сложих храна за овцете (предполагам че е сложил трици от жито), и твоите пчели се натрупаха върху храната за овцете и овцете гледат и не искат да ядат!

Автор
    Регистриран
    11.11.2016
    Пчеларски район
    Айтоско
    Цитат Първоначално публикувано от valaz Виж публикацията
    Като бях на пчелина през тези почивни дни, съседа като ме видя ми каза: Храни си пчелите! Гладни са. Аз като сложих храна за овцете (предполагам че е сложил трици от жито), и твоите пчели се натрупаха върху храната за овцете и овцете гледат и не искат да ядат!
    Купи им комбиниран фураж

Автор
    Регистриран
    27.08.2016
    Пчеларски район
    Русе
    Цитат Първоначално публикувано от valaz Виж публикацията
    Ха-ха-ха! Разсмя ме. Сега вече ще можеш и да ги доиш пчелите. Мляко, сирене, кашкавал. Мечта!
    Твоят комшия да не е сложил сол на животните??

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Така е пчелите натискат на фураж в момента На мен ми се излюпиха 5 пиленца преди 3 дена, пчелите са на хранилката им и пилетата ги е страх да се хранят, като кацне пчела на някое пиле понеже е брашнено то започва да пищи, вчера се смях с тях. Иначе ходих до комшията да меля понеже няма къде и той вика само нощем че денем няма влизане от пчели и вярно вътре имаше цял рояк.
    Този пост е редактиран от Nik_m; 06.03.2017 в 18:18.

Страница 328 от 677 ПърваПърва ... 228278318326327328329330338378428 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •