Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
От каде тази твоя злоба към човек, който не познаваш? Запознах се с десетина пчелари от Ямбол и в никой от тях няма тази злоба, която разпръскваш в форума. Никой не ти е виновен, че не си успял в живота и работиш за хората, сам си творец на твоя живот и само на себе си може да се сърдиш. С този твой негативизъм заразяваш хората около себе си и това ти се връща. Какво да се прави, шарен свят, трябва да има и такива като теб, за да знаят другите как да не възприемат околните.
Популизма е характерна твоя черта.И сега с популистки хватки искаш да настроиш другите.Един балък вече се хвана.В нито една моя дума няма изразена злоба.Написал съм само истини.Аз търся винаги истината.А ти??? Пишеш само това което ти е угодно в момента.Само след 20 дена си са 180 градуса.Вече други са ветровете.Признат грях,не е грях.Ама това не ти е познато на теб.Шарлан над вода.Научи се да казваш истината и само истината.Не гони във всичко комерсиалното на което се молиш всяка вечер.Относно успяването .Много си далеч от това което съм успял щом като едва миналата година успя да си купиш НОВА КОЛА,а не втора ръка.Не преливам като теб от пустото в празното.Дано да успееш поне в едното.