Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
Какво правим по - нататък? Намираме се между огромното желание да си сложиш главата на дръвника в името на пчеларите и разочарованието от това, че те не разбраха тази жертва за която стремглаво те нападах преди време и ти казах, че няма да се получи. Та казвай какво ще правиш по - нататък, че ми стана интересно.
И аз това се чудя вече дълго време. Засега я карам по инерция, но с все по-малко и по-малко желание. Освен това ме принудихте вече да не ви казвам всичко на 100%. Вече предпочитам да си премъчлчавам за лошите новини. Вече предпочитам и да не влизам в спорове, когато видя как във форума се раздухва някаква самозаблуда или измислица.

В момента просто чакам да се появи поредния самозаблуден Левски, за да му гледам сеира как го потъпквате и унижавате, и как го принуждавате да забрави за първоначалните си възвишени цели. Дотогава ще продължавам по инерция, но не заради всички пчелари, а заради една малка група от може би 100-200 пчеларя-приятели, заради които вече си заслужава човек да пожертва нещо лично в името на приятелството и личните взаимоотношения.