Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 24 от 64 ПърваПърва ... 14222324252634 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 231 до 240 от общо 637
    VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Да. ламаринените винкелчета на диагонал. Държат перфектно магазините на подвижно. Първите си ги правих от планки от радиаторите на парното. Огънати, поцинковани, здрави. Ама вече не намирам такива планки. Питах тука в три магазина ама продават някакви еденични, като куки. Сложих няколко от винкел 3х3см, ама иде малко грубо.
    Нали си ми аверче.

http://dl-bee.com/product/169/metalni-agli.html

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    https://youtu.be/8NYqFiA7vGE
    А ей как се прави мед и се гради пчелин на места дето не расте нищо, камо ли да цъфти.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    Аз откога приказвам, че трябва да почерпим челен опит от братята турци пчелари, и да почнем и ний да жулим яката със шекерения сироп...ще се осъзнаем и ние полека-лека!

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Интервю с Иван Кожухаров и Янко Янков от телевизия "Черно море": https://www.youtube.com/watch?v=-UVge6iUcsc

Темата е "Намалява ли добивът на мед у нас и очаква ли се скок на цените?", но всъщност се говори за това как ни тровят арендаторите с пестициди и как тази година пак се канят да го направят съшото.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Интервю с Иван Кожухаров и Янко Янков от телевизия "Черно море": https://www.youtube.com/watch?v=-UVge6iUcsc

Темата е "Намалява ли добивът на мед у нас и очаква ли се скок на цените?", но всъщност се говори за това как ни тровят арендаторите с пестициди и как тази година пак се канят да го направят съшото.
    Винаги, когато се разискват проблемите ни пред медии, накрая ми прозвучава, като антиреклама. Не яжте мед, защото в него има това и това и вреди на еди какво си.

Според мен е грешка такъв дебат пред широка публика, още повече, че хората са много далече от цялата картина. В случая беше казано, че меда даже ще повлияе на репродуктивните способности при човека. ( 19.03 мин.)

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Винаги, когато се разискват проблемите ни пред медии, накрая ми прозвучава, като антиреклама. Не яжте мед, защото в него има това и това и вреди на еди какво си.

Според мен е грешка такъв дебат пред широка публика, още повече, че хората са много далече от цялата картина. В случая беше казано, че меда даже ще повлияе на репродуктивните способности при човека.
    Ти, явно не виждаш много по-далече от върхъ на носът си, щом не осъзнаваш генезиса на проблема и неговата сериозност!!!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Искрен Мутафов Виж публикацията
    Ти, явно не виждаш много по-далече от върхъ на носът си, щом не осъзнаваш генезиса на проблема и неговата сериозност!!!
    Нали знаеш, че съм смотан и сигурно не осъзнавам проблема, но като гледам точно телевизия Черно море ще го реши. На мен не ми прозвуча добре, дано потребителите на мед, да са на друго мнение.

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    По логиката на клипа, олиото по магазините трябва да е БЪКАНО с отрови. Докато някой не покаже изследвания, че в меда и прашеца са открити въпросните неоникотиноиди, всичко си остават едни “общи“ приказки.

Наблюдател
    Регистриран
    08.06.2015
    Пчеларски район
    Каолиново, обл Шумен
    00000000000000

Наблюдател
    Регистриран
    08.06.2015
    Пчеларски район
    Каолиново, обл Шумен
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    https://youtu.be/ljZkT8Zzh6s
    Три часа Ток Шоу. Румънците да неби да си имат пчеларска ТВ!?! Някой може ли да преведе нещо... поне коментарите под клипа в тубата. А края на заглавието го “схващам като мед по 4 лей. Отворих и “конвертор“ и дават 1 лея за 44 стотинки Бг.
    П.П. Или може би си правят чатове по скайп и вайбър.
    Лятото на 2015 година в Букурещ, в големи вериги хранителни магазини Кауфланд и Аучан - цена на меда от 15 леи до 70-80леи ( за 800ml ). Това видях. Сега вече може и да е друго. Тези от Русе ще кажат.

Страница 24 от 64 ПърваПърва ... 14222324252634 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •