Ами какво да кажа май съм се скатавал по български език.
Ами какво да кажа май съм се скатавал по български език.
Нещо не само с запетаите се обърках (май съм се скатавал по часовете по български език).
Ще ви разкажа случай на жената една приятелка има момиче на сега е на 4г. преди година две стана цялото на рани и лекарите и поставиха диагноза алергия към белтъка на кравето мляко поставиха ч на диета (това е много трудна диета без млечни продукти) резултат нямаше жената се отказа от лекарите и тръгна при един много известен хомеопат детето го лекуваха над година с диети бани с билки и т.н. ту се оправи ту се влоши. Накрая майката се връща при докторите и попада на умен човек който почти веднага установява че детето се предозира с клеева тинктура оказа че майката е давала по не знам колко си капки на ден без прекъсване месеци на ред. След като спряха клеевата тинктура детето се оправи а го лекуваха над една година и го мъчиха с диети цялото му лице ставаше на рани.
ch.atanasov; Дано това го прочетат и си вземат " обица на ухото " всички пчелари, които се изживяват, като знахари и лечители.[/QUOTE]
Колеги,аз от месец септември 2013,до декември 2015,вземах всяка заран по едно парче ЧИСТ прополис(колкото грахово зърно).Резултата,кръвно 120/80,здрав физически и съвсем рядко се разболявам !!! Ако на това му се казва ПРЕДОЗИРАНЕ.........
п.п. Веч вземам прополис само когато се опита да ме гони грип ,или нещо от сорта !![]()
Незнам защо съм цитиран. Всеки човек, било то и пчелар, може да се лекува както му е кеф.Проблема ( според мен) е когато започне да лекува клиентите си, без да има подобаващо образование. При теб може и плацебо ефект да има, затова се хвали, но не прави препоръки за други. На мен пчелната отрова ми помага, но други умират от нея.![]()
Случаят за който казах ставаше въпрос за 2-3г. момиченце и е пило капки по усмотрение на майка му не знам по колко на ден месеци на ред цяла зима после когато си реши пак е почвала не съм я питал за точни дози. Пила е клеева тинктура а не зрънце прополис не знам дали се е предозирала с някоя съставка на прополиса или е било някаква алергична реакция всеки организъм е различен особено детския.
Таня питаше (така и е озаглавила темата Перга ? а не пчелен прашец) значи знае за какво става въпрос много хора който не са пчелари не знаят а разликата между прашец и перга а тя е голяма и въпроса с усвояването е дискусионен и пергата определно може да се предозира и не се дава на много малки деца и при определени здравословни проблеми иначе е факт неоспорим че е уникален лечебен пчелен продукт (предполагам че не случайно Таня пита за перга) но си има дози който не е желателно по голямо превишение на дозата.
П.П. Моля да бъда извинен за намесата си в тази тема не исках да се натрапвам а да предупредя една жена за евентуално предозиране а не отричам полезните свойства на пчелните продукти даже горещо ги препоръчвам и не случайно ги изброих ако се заинтересува да прочете.
Извинявам се и за правописа.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))