Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от различен Виж публикацията
    Днеска влязох в ЦБА и се загледах в предлаганият от тях мед. Бях изумен, меко казано! На буркана пишеше акациев мед! Чета съдържанието. Съдържа не по-малко от тридесет, повтарям ТРИДЕСЕТ процента акациев мед, останалото мед с неизвестно съдържание и качество от Евросъюза и страни извън Евросъюза.
    Аз ли съм луд, или пиян, или разфасовчиците от Раковски ни вземат за идиоти. Това може да е всичко , но не и мед от акация!
    Не, никнейма ти казва какъв си. Шегувам се разбира се.
    Това, което казваш е донякъде отговора на въпроса, който си задаваме: Прекупвачите, търсят ли начин за повишаване цената на меда? Не, за какво им е, след като могат да си реализират голяма част от продукцията на цена в пъти по-висока от изкупната. Колко са убедителни - евала! Започнаха да се оправдават и с доходите в България, които не били съпоставими с останалите държави по статистика. С какво ли още ще се оправдаят? Струва ми се, че скоро ще им свършат доводите.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Не, никнейма ти казва какъв си. Шегувам се разбира се.
    Това, което казваш е донякъде отговора на въпроса, който си задаваме: Прекупвачите, търсят ли начин за повишаване цената на меда? Не, за какво им е, след като могат да си реализират голяма част от продукцията на цена в пъти по-висока от изкупната. Колко са убедителни - евала! Започнаха да се оправдават и с доходите в България, които не били съпоставими с останалите държави по статистика. С какво ли още ще се оправдаят? Струва ми се, че скоро ще им свършат доводите.
    Калине , не позна . Гледай юни месец нова офанзива от тяхна страна .

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Калине , не позна . Гледай юни месец нова офанзива от тяхна страна .
    Дали?! Знам аз: "Неведоми са пътищата Господни"! Чудя се, защо ни правят на будали. Не си ли дават сметка, че ние все пак сме пчелари по призвание, което ще рече, че освен пчеларството имаме и други "занимания", от които сме добили достатъчно житейски опит и не само.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •